Privat sygeplejerske i Aarhus og omegn

Seneste nyheder

Privat hjemmepleje i Aarhus og omegn

En privat sygeplejerske kan være løsningen, hvis du bor i Aarhus og omegn og har brug for mere sygepleje end det offentlige kan give dig. Egeskov Nursing tilbyder professionelle sygeplejersker med 7-15 års erfaring fra bl.a. hospitaler, hjemmeplejen og plejehjem. Vi sætter dig og dine pårørende i centrum.

Vi kan både hjælpe dig med sygepleje og praktiske opgaver. Vores sygeplejersker kan være der i forhold til dine sygeplejefaglige behov og varetage praktiske opgaver i hjemmet. Så behøver du ikke at spekulere på at købe ind. Vi gør som hovedregel ikke rent, men kan hjælpe med at organisere hjælp til dette og gøre rent i det daglige. Det kan give dig ro til at komme ovenpå igen, hvis du for eksempel lige er kommet hjem fra hospitalet eller har en længerevarende kronisk lidelse.

Vi kan også let overtage din sundhedsfaglige pleje, rehabilitering og praktisk koordinering med lægefagligt personale, fysioterapeuter og kommunens hjemmepleje.

En privat sygeplejerske har også den tilstrækkelige sundhedsfaglige baggrund til at vide, hvornår der er behov for, at du går til læge eller bliver indlagt, før det bliver endnu værre.

Privat sygepleje supplerer det offentlige

Hvis du har problemer med at klare dig selv, kan Egeskov Nursings private sygepleje sikre, at du alligevel kan blive i dit hjem uden at give afkald på den fornødne sundhedsfaglige pleje. Vi supplerer din offentlige hjemmehjælp, så du kommer ud af sengen og får et bad hver dag, går en tur og køber det mad du gerne vil have.

Du har måske også brug for lidt ekstra hjælp, hvis du er kommet på plejehjem. Desværre betyder manglen på personale, at der nogle godt kan være lidt mangel på læger og sygeplejersker på plejehjemmene og at det godt kan være lidt svært at trænge igennem til plejepersonalet.

Her kan vi være et mellemled mellem dig og personalet samt sørge for, at du får den rette sundhedsfaglige pleje.

Privat sygepleje aflaster pårørende

Som pårørende kan det være svært at være vidne til, at din kære sygner hen på plejehjemmet. Du vil gerne gøre mere, men bor måske ikke i nærheden og har også selv travlt med dit liv.

Her vi mere tid end personale på plejehjemmet til at aflaste dig som pårørende og sætte din kære i centrum. Vi sørger for, at din kære får den fornødne ernæring, væske og psykiske pleje. Desuden oplever vi, at patienterne får mere mod på livet, når de kommer op.

Vi havde for eksempel en ældre borger, der sygnede hen på et plejehjem. Hans frustrerede pårørende tog kontakt til os og fik os koblet på fire timer om dagen til at opfylde de basale sundhedsfaglige behov og få en dialog med plejehjemmet. Det fik ham op af sengen og det tog ikke lang tid, før de pårørende begyndte at kunne genkende ham igen.

Hvis du ønsker at dø i hjemmet

Mange ønsker imidlertid at dø i deres eget hjem. Hvis du er alene, kan det imidlertid mod livets slutning være svært at skulle klare sig selv – også selv om du har en daglig hjemmehjælp fra kommunen. Desuden har personalet ikke tid til de lange dybe snakke, som mange har behov for, når de skal forholde sig til at være ved at dø. Her kan det føles meget ensomt at være alene.

Vores privatsygeplejersker kan sørge for, at dine basale behov bliver varetaget døgnet rundt. Vi har også tid til at tage de meningsfulde samtaler med dig. Så vil du ikke føle dig så ensom og kan dø med ro i sjælen. Vi kan også hjælpe dig med at tage kontakt til venner eller pårørende du ikke har set i mange år.

Du vil altid møde de samme sygeplejersker. Det sikrer kontinuitet og du kan føle dig tryg ved, at du kender dem, der varetager din pleje og praktiske hjælp.

Vi dækker hele Jylland

Du kan også bestille en af vores privatsygeplejersker, hvis du bor andre steder på Sjælland end København og omegn. Vi har kontor i Aarhus og Vejle, men sender gerne en privatsygeplejerske på besøg i andre dele af Jylland.

Hvis du vil høre mere om, hvad Egeskov Nursing kan gøre for dig i din situation, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Her kan vi afdække dit behov og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. her. 

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

    Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere