Privat sygeplejerske i København og Nordsjælland

Seneste nyheder

Privat sygeplejerske i København og Nordsjælland

Hvis du er ældre og bor i København og Nordsjælland, kender du sikkert alt til lange ventetider på hospitalerne, for kort tid med hjemmepleje og hurtigt ind og ud igen hos lægen. Her kan en privatsygeplejerske hjælpe dig til at få den bedste pleje.

Ressourcemangel gør desværre, at mange ofte kommer tidligere hjem fra hospitalet førend de har overskud til alt det praktiske der venter dem. Et par timer med hjemmeplejen hver 2.-4. uge er ikke nok til at få ordnet alle de småting, der hober sig op i dagligdagen. Og det kan være meget svært at navigere i et komplekst sundhedssystem med tider på flere forskellige steder.

Vores privatsygeplejersker har 7-15 års erfaring fra bl.a. hospitaler, bl.a. intensivafdelinger. En af vores sygeplejersker fortæller, hvordan det på hospitalerne kan være svært at få ordentlig tid til patienterne. Hun var f.eks. ansvarlig for 30-35 sengepladser.

Privat sygeplejerske koordinerer dine aftaler

En privat sygeplejerske kan give dig mere tid og ro, så du kan koncentrere dig om at komme på benene igen. Der er også mere tid til hyggesnak og livshistorier. Det kan skabe mere livsværdi og meningsfyldt indhold i dit liv. En privat sygeplejerske ved med sin sundhedsfaglige baggrund også, hvornår der er behov for, at du går til læge eller bliver indlagt. Så det ikke bliver endnu værre. Hvis du ikke har så langt igen, kan vi også hjælpe med at være der døgnet rundt, så du og dine pårørende føler sig trygge.

Vi kan koordinere dine aftaler med læger, hospitaler, fysioterapeuter, hjemmepleje, m.m. Vores privatsygeplejersker kender sundhedssystemet i bund. De har erfaring fra bl.a. hospitaler og hjemmeplejen. De kan også hjælpe dig med at forstå de lægelige udmeldinger. Så kan du bedre forholde dig til din behandling. Du kan også bedre koncentrere dig om at få det bedre eller tilbringe den sidste tid med at foretage dig det du har lyst til. 

Du kan føle dig tryg ved, at du kender dem, der varetager din pleje og praktiske hjælp. Du vil nemlig altid vil møde de samme sygeplejersker.

Omsorgsbesøg tilrettelægges i samarbejde med dig

Alle forløb hos Egeskov Nursing tilrettelægges i tæt kontakt med dig, så vi kan assistere bedst muligt. Vi ønsker at sikre kontinuitet i vores arbejde, så du ikke skal møde et nyt ansigt hele tiden. Det betyder, at din privatsygeplejerske kommer til at kende dig og din hverdag godt. Så kan du føle dig helt tryg og tilpas i mødet med din sygeplejerske. 

Vi hjælper også meget gerne til med forskellige praktiske opgaver, som du måske har svært ved at overskue. Det kan være rengøring, gåture (også med hund), tøjvask og indkøb. Vi tager også kontakt til læge eller udfører andre opgaver, som du har behov for hjælp til.

Pårørende bliver aflastet af privat sygeplejerske

Hvis du er pårørende til en person med en uhelbredelig sygdom eller din gamle mor eller far gerne vil dø i eget hjem, kan du også have brug for en privatsygeplejerske. Det kan nemlig være en udfordring både at skulle tage sig af en syg pårørende og selv passe job og familie.

En privatsygeplejerske kan aflaste dig, så du både kan fortsætte dit liv og får mere tid til at være sammen med din kære. Hvis din ægtefælle er døende og har smerter, kan en privatsygeplejerske også hjælpe til, så du indimellem kan få en god nats søvn.

Alvorlig sygdom eller forestående død kan også ændre familiedynamikken. Det kan være svært at skulle være den voksne i forhold til sin mor eller far. Det kan også være svært at forholde sig til, at denne ikke mere er den han eller hun var en gang. En privatsygeplejerske kan ikke alene aflaste dig med den sundhedsfaglige pleje og praktiske opgaver, men også give din kære noget af livskvaliteten tilbage. Så kan I være sammen på en mere ligelig måde.

Privat sygeplejerske giver dig livskvaliteten tilbage

Hvis du er alene, kan det være svært at blive gammel og alvorligt syg. Du kan ikke være aktiv på samme måde som før. Nogle gange er det vanskeligt bare at komme ud af sengen og tage et bad, fordi du sover dårligt om natten. Du får heller ikke gået tur, spist ordentligt eller set dine venner.

Vores privatsygeplejersker fortæller, hvordan det for mange er en kæmpe sorg at miste evnen til bare at varetage sine basale behov. Mange reagerer med passivitet, afmagt eller vrede.

Vores privatsygeplejerske kan hjælpe dig til at få et mere meningsfuldt liv. Vi hjælper dig med det sundhedsfaglige og praktiske, men har også tid til at lytte til dig.

Vi dækker hele Sjælland

Du kan også bestille en af vores privatsygeplejersker, hvis du bor andre steder på Sjælland end København og Nordsjælland. Vi har kontor i Charlottenlund, men har klienter også klienter i andre dele af Sjælland og sender gerne en privatsygeplejerske på besøg i Kalundborg eller i Næstved.

Hvis du vil høre mere om, hvad Egeskov Nursing kan gøre for dig i din situation, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Her kan vi afdække dit behov og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

    Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere