Privat sygeplejerske i Vejle og omegn

Seneste nyheder

Privat sygeplejerske i Vejle og omegn

Hvis du bor i Vejle og omegn og har brug for mere sygepleje end du kan få fra det offentlige, kan en privat sygeplejerske være løsningen. Egeskov Nursings privatsygeplejersker giver dig en professionel sundhedspleje, praktisk hjælp og tid. Hos os er du og dine pårørende i centrum.

Du er f.eks. lige kommet hjem fra en indlæggelse på hospitalet efter en operation. Men du føler dig stadig fysisk svag. Du har heller ikke helt overblik over læge- og hospitalsbesøg og dosering af medicin. Det samme gælder for alle de praktiske ting. Det kan være svært at komme i bad og ud at gå selv. Hjemmeplejen kommer kun en gang imellem. Der er også langt fra Vejle til det nærmeste hospital. Hvis du ikke har en bil, risikerer du at sidde flere timer i flexbus.

Måske har du har en kronisk lidelse eller har brug for palliativ pleje, fordi du ikke har langt igen.

Her kan en privat sygeplejerske supplere den offentlige sygepleje og praktiske i det daglige og koordinere dine læge- og hospitalsbesøg samt sørge for at du kommer afsted.

Privat sygeplejerske aflaster pårørende

Hvis du er pårørende, kan en privat sygeplejerske aflaste dig, så du får mere tid og ro til at være sammen med din kære. Det kan som ægtefælle f.eks. være svært at håndtere den sundhedsfaglige pleje , hvis du selv er ældre og har fysiske problemer. Du står også alene med at tage sig af alt fra indkøb og rengøring til kontakt til familien, som I tidligere var to om.

Hvis du er datter eller søn, kan det være svært at køre din mor eller far til læge og hospital og hjælpe dem i det daglige, samtidig med, at du skal passe dit arbejde. Det kan også være svært at forholde sig til, at du nu er mere voksen end din mor eller far.

Her kan en privatsygeplejerske gøre dig tryg ved, at din kære kommer til læge og hospital og får den rette mængde medicin. Desuden sørger vi for, at hun får et bad, kommer ud og gå og ser sine venner, så livskvaliteten opretholdes.

Privat sygeplejerske forebygger ensomhed

Ingen skal dø eller lide alene. Desværre sker det for flere mennesker, fordi de enten har mistet deres ægtefælle og børn eller ikke havde nogen i første omgang.

En privatsygeplejerske har den sundhedsfaglige kompetence til at sikre, at du kan dø i eget hjem. Og vi har tid til de lange dybe samtaler, som du kan have behov for, hvis man er ved at dø.

Hvis du lider af en kronisk sygdom, kan en privatsygeplejerske  også vurdere, hvornår du har brug for at komme til lægen eller blive indlagt – før det går helt galt. Vi kan også bedre trumfe igennem overfor det sundhedsfaglige personale, at du har brug for en undersøgelse nu og ikke om to uger. Så behøver du ikke at lide i stilhed.

Du kan læse mere om vores pallative pleje her: Palliativ pleje

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Du kan også bestille en af vores privatsygeplejersker, hvis du bor andre steder på Jylland end Vejle og omegn. Vi har kontor i Vejle og Aarhus, men sender gerne en privatsygeplejerske på besøg i f.eks. Esbjerg eller Skagen.

Vores privatsygeplejersker har den fornødne viden og erfaring til at varetage dine behov og gøre dine pårørende trygge. Alle har en uddannelse som sygeplejersker og har 7-15 års erfaring fra bl.a. hospitaler. Vi har god tid og ro dig og dine pårørende.

Hvis du vil høre mere om, hvad Egeskov Nursing kan gøre for dig i din situation, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Her kan vi afdække dit behov og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere