Vores fantastiske sygeplejeteam

Når du vælger et forløb hos Privat Sygeplejerske ApS, stiller vi et af vores fantastiske teams af private sygeplejerske, til rådighed. Vi sikrer, at du møder medmenneskelige, professionelle og erfarne sygeplejersker der kan hjælpe dig eller din kære gennem en svær og udfordrende tid.

Nedenfor kan du læse mere om vores fælles værdigrundlag, mål og nogle af arbejdstilgange som vores private sygeplejersker arbejder ud fra.

Sikkerhed og tryghed

Vores privat sygeplejersker sørger for at skabe tryghed og sikkerhed i det hjem de træder ind i. Vi ser vigtigheden af helhedsorienteret pleje af både patienten og de pårørende.

Uanset hvilken situation dig og din kære står overfor, hjælper vores private sygeplejersker med at holde overblik, smertelindre og samtidig skabe rolige og trygge omgivelser.

Vi har et fælles værdigrundlag og en mission om, at vi altid vil skabe unikke relationer og nærværende rammer for både patienten og pårørende. Vi er den ekstra skulder og hånd at holde i når livets sidste kapitel banker på døren eller en alvorlig sygdom melder sin ankomst.

Som vores private sygeplejerske Channie siger, ” Vi træder ind i patientens hjem med nærvær og ro, til at håndtere de udfordringer som patienten og familien står overfor”.

Ingen opgaver er for store eller små

I vores sygeplejebureau er der ingen opgaver der er for store eller små. Vores private sygeplejersker har mange års erfaring inden for det sundhedsfaglige område, og er derfor i stand til at varetage enhver opgave.

Oplever din kære en alvorlig sygdom, som for eksempel demens, parkinson eller kræft, kan døgnpleje være løsningen. Ved at vælge døgnpleje bliver der tildelt et team af private sygeplejersker for at skabe kontinuitet og genkendelighed.

Har din kære været igennem en omfattende operation, er vores private sygeplejersker også behjælpelige. Hos Privat Sygeplejerske ApS er vi uddannet i at rådgive i, og hjælpe med, kost og ernæring samt træning og genoptræning.

Uanset hvad patientens individuelle behov er, udarbejder vi en individuel plejeplan. Vores private sygplejesker sørger for hele tiden at være ét skridt foran patientens smerter.

Vi observerer patientens helbefindende, så vi hurtigt kan opspore hvis der opstår komplikationer eller tegn på følgesygdomme.

Nøgleordet er livskvalitet

Vi har et fælles nøgleord, som vores private sygeplejersker arbejder ud fra. Nøgleordet er livskvalitet. Vi vil forbedre hver patients livskvalitet, uanset hvor i livet og i hvilken fase de befinder sig i.

Vores private sygeplejerske Stine har sat lidt ord på vores nøgleord:

“Livskvalitet kan være mange ting og det er meget individuelt. Det kan for eksempel være at få et bad, at læse avisen, at køre en tur, at tage på café eller at få hjælp til at skabe struktur i dagligdagen”

“Det er samtidig vigtigt, at patientens basale behov er opfyldt. Det er ikke rart for nogen at tage på en køretur, hvis man oplever smerter, kvalme eller på anden måde ubehag” – vi er meget opmærksomme”

Vi befinder os i hele landet

Hos Privat Sygeplejerske ApS dækker vi hele landet. Dette gælder både privat sygepleje på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vores private sygeplejersker står klar til at hjælpe dig og dine kære uanset hvor og hvornår.

Vi opfordrer derfor til at du eller din kære kontakter os for at få en uforpligtende samtale – uanset hvor i Danmark I befinder jer. Kontakt os her.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere