Privat sygeplejerske giver optimal sygepleje

Optimal sygepleje af kompetente og nærværende privatsygeplejersker

Hos Privat Sygeplejerske ApS får du tildelt en privat sygeplejerske, der altid har tid til at sikre dig den optimale pleje, ro og tryghed om din situation gennem hele dit sygdomsforløb. Her er det dig og dine pårørende, der er i centrum. 

Du kan gøre brug af vores private sygepleje ligegyldigt om du bor på Sjælland, Jylland eller Fyn. Privat Sygeplejerske ApS har kontor i Gentofte, Vejle og Aarhus.

Vores privat sygeplejerske fokuserer på dig

Vores privatsygeplejerske tilrettelægger sammen med dig og dine pårørende et forløb, der er skræddersyet din sygehistorie og situation. Forløbet starter altid med en personlig samtale, hvor vi sammen med jer afdækker hvorvidt du f.eks. har brug for palliativ sygepleje døgnet rundt eller privat sygepleje, praktiske opgaver eller ledsageordning 8-10 timer om ugen. 

Du vil herefter få tildelt en eller flere sygeplejersker. Du kan forvente at møde de samme sygeplejersker gennem hele forløbet. Det giver kontinuitet og genkendelighed, så der skabes en god og tryg relation.

Sygeplejersken samarbejder med den offentlige hjemmesygepleje, din læge og hospitaler om at skabe den bedste sygepleje, tryghed og livskvalitet for dig.
Privat Sygeplejerske ApS privatsygeplejersker har kun det antal patienter, der tillader os mulighed for optimal tid og kontinuitet i vores pleje. Derfor vil din sygepleje blive udført i et tempo, der er tilpasset både dig som patient og dine pårørende omkring dig.

Vores privatsygeplejerske har god tid til dig

Vores private sygeplejersker plejer dig i dit hjem og indpasser sig efter dine behov. Hvis du ønsker at dø i eget hjem, har sygeplejersken tid til at tage de dybe snakke om liv og død eller hjælpe med at få kontakt med familie du ikke har set i mange år. Så kan du dø med god samvittighed og dine pårørende vil have tid og ro til at tilbringe den sidste tid med dig. 

Hvis du er alene og lider af en kronisk sygdom som f.eks. Parkinsons sygdom, hjælper vores privat sygeplejersker med at koordinere dine aftaler hos læge og hospital, kan tage sig af alt det praktiske og giver dig tryghed til at få set dine venner, gå i biografen og købe den kage du gerne vil have.

Du og dine pårørende kan være tryg ved, at vores privatsygeplejersker giver dig professional sygepleje af høj kvalitet. Vores team består af en række kompetente og erfarne sygeplejersker, der har 7-15 års erfaring bl.a. hospitaler og hjemmeplejen. Vi arbejder alle med et ønske om at gøre en forskel for patienterne og forbedre deres livskvalitet gennem professionel sygepleje.

Privatsygeplejerske varetager forskellige slags sygeplejeopgaver

Vi møder dig og dine pårørende med professionalisme, ro og forståelse og udfører en lang række forskellige sygeplejeopgaver, der er tilpasset dit behov og i dit eget hjem. 

Det omfatter bl.a. hjælp til demensramte og pårørende, hjælp til genoptræning, palliativ pleje og omsorgs- og tryghedsbesøg.

Vi har også støttepersoner i forbindelse med alkoholisme og afrusning, sårpleje, blodtryksmåling, vaccination og meget mere.

Se hvilke sygeplejeydelser vi kan assistere med her: Sygeplejeydelser

Kontakt os for en samtale

Hvis du vil høre mere om, hvad Privat Sygeplejerske ApS kan gøre for dig i din situation, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Her kan vi afdække dit behov og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. 

    Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere