Privat aflastning af ældre med privat sygepleje

Vi har åbent alle helligdage samt Jul og Nytår

Seneste nyheder

En privat sygeplejerske kan ledsage dig til undersøgelser, behandlinger eller familiebesøg. På den måde har du en kompetent og erfaren sygeplejerske ved din side, som kan støtte dig under de forskellige besøg. 

Ledsagerordning med Privat Sygeplejerske

Det kan opleves uoverskueligt og utrygt at tage alene til læge eller til undersøgelser på hospitalet. Flere fravælger af den grund disse vigtige besøg. Vi tilbyder ledsagelse af kompetente privat sygeplejersker i Nordsjælland, Fyn og Jylland, som udover at ledsage dig, også kan fungere som bisidder ved lægesamtaler eller andre kontakter med sundhedsvæsenet.

En privat sygeplejerske kan med sin høje faglighed og indsigt i sundhedsvæsnet og viden om din situation, være behjælpelig med at stille de svære spørgsmål og støtte dig i at blive inddraget i beslutningerne vedrørende dit sygdomsforløb. 

Få en privat sygeplejerske med til familiebesøg eller andre sociale arrangementer

Sociale relationer er vigtige, men det er ikke altid lige nemt at holde dem. Der kan være mange grunde til at vælge at blive ledsaget af en kompetent privat sygeplejerske. Bor din familie eller nærmeste eksempelvis langt væk, kan din private sygeplejerske ledsage dig, og sørge for dit velbefindende på turen. Vi kan også hjælpe med medicin mv. På den måde kan du koncentrere dig om at hygge dig med familien eller de bekendte, og sygeplejersken vil diskret assistere dig, når der er behov. 

Vi tilbyder også omsorgs- og tryghedsbesøg. Læs mere om det her.

Bliv ledsaget på udlandsrejser eller hjem fra udlandet

Vi tilbyder også privat sygeplejeledsagelse til/fra udlandet, hvis du har behov for aflastning eller sygeplejefaglig assistance under turen og/eller opholdet. 

Bliver du eksempelvis syg på en ferie, og har brug for støtte på hjemturen, så kan en af vores privatsygeplejersker følge dig på turen hjem, og holde øje med din tilstand på rejsen.

 

Dine fordele ved privat sygepleje

Vil du vide mere om ledsagerordning med privat sygeplejerske?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne for ledsagerordning med privat sygeplejerske. Sammen finder vi ud af, hvad du har behov for og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere