Privat sygeplejerske i Furesø

Seneste nyheder

Privat sygeplejerske i Furesø med fokus på nærvær, tid og omsorg

Hos Privat Sygeplejerske ApS tilbyder vi kompetent privat sygepleje i Furesø. Du vil få tildelt en privat sygeplejerske, der altid har tid til at sikre dig den optimale pleje, nærvær og tryghed gennem hele dit sygdomsforløb.

Du kan gøre brug af vores private sygeplejeydelser uanset hvor i Danmark, du bor. Vi har hovedkontor i Nordsjælland, men vi yder privat sygepleje i alle dele af landet. Udover en privat sygeplejerske i Furesø, så har du eller din kære mulighed for at få en privat sygeplejerske i Rudersdal, Ordrup, Skodsborg eller en privat sygeplejerske i Taarbæk.

Vi tilbyder også privat sygeplejesker på fyn såsom privat sygepleje i Odense eller Svendborg. Har du pårørende i Jylland, så er det for eksmepel også muligt med privat sygepleje i Aarhus, såsom en privat sygeplejerske i Risskov eller Højbjerg. Det er også muligt med en privat sygeplejerske i Vejle eller Fredericia.

Se en oversigt over alle de sygeplejeydelser, vi kan hjælpe dig med i Furesø Kommune.

Vores privat sygeplejerske fokuserer på dig i dit hjem i Furesø

Vores privat sygeplejerske tilrettelægger sammen med dig og dine pårørende et forløb, der er skræddersyet din sygehistorie og situation. Forløbet starter altid med en personlig samtale, hvor vi sammen med jer afdækker hvorvidt du for eksempel. har brug for palliativ sygepleje eller privat sygepleje døgnet rundt, praktiske opgaver eller ledsageordning 8-10 timer om ugen.

Du vil herefter få tildelt en eller flere sygeplejersker. Du kan forvente at møde de samme sygeplejersker gennem hele forløbet. Det giver kontinuitet og genkendelighed, så der skabes en god og tryg relation.

Sygeplejersken samarbejder med den offentlige hjemmesygepleje, din læge og hospitaler om at skabe den bedste sygepleje, tryghed og livskvalitet for dig.

Privat Sygeplejerske ApS har kun det antal patienter, der tillader os mulighed for optimal tid og kontinuitet i vores pleje. Derfor vil din sygepleje blive udført i et tempo, der er tilpasset både dig som patient og dine pårørende omkring dig.

Vores private sygeplejerske har god tid til dig

Vores private sygeplejersker plejer dig i dit hjem og tilpasser sig efter dine behov. Hvis du ønsker at tilbringe den sidste tid i eget hjem, har vores private sygeplejerske tid til at tage de svære samtaler med dig eller hjælpe dig med at få kontakt med familie, du ikke har set længe. På denne måde vil du og dine pårørende kunne tage afsked på en rolig og nænsom måde.

Hvis du er alene og lider af en kronisk sygdom som for eksempel Parkinsons sygdom, hjælper vores private sygeplejersker med at koordinere dine aftaler hos læge og hospital. De kan tage sig af alt det praktiske, så du kan føle dig tryg og bruge din tid på alt det der forbedre din livskvalitet.

Du og dine pårørende kan være tryg ved, at vores privat sygeplejersker giver dig professional sygepleje af høj kvalitet. Vores team består af en række kompetente og erfarne sygeplejersker, der har 7-15 års erfaring fra bland andet landets hospitaler og hjemmeplejen. Vi arbejder alle med et ønske om at gøre en forskel for patienterne og forbedre deres livskvalitet gennem professionel sygepleje.

Fordele ved at vælge privat sygepleje

Privat Sygeplejerske ApS yder forskellige sygeplejeopgaver i Furesø

Vi møder altid dig og dine pårørende med professionalisme, ro og forståelse, når vi udfører sygeplejeopgaver i dit eget hjem i Furesø. Privat Sygeplejerske ApS tilbyder en lang række forskellige sygeplejeydelser, der er tilpasset dine specifikke behov.

Det omfatter blandt andet palliativ- og terminalpleje, rehabilitering- og genoptræning efter operation, omsorgs- og tryghedsbesøg til forebyggelse af ensomhed hos ældre, døgnpleje og ledsagerordning.

Vi tilbyder også hjælp ved Parkinsons sygdom, assistance til demensramte og pårørende, og vi har støttepersoner i forbindelse med alkoholisme og afrusning, sårpleje, blodtryksmåling, diabetes, vaccination og meget mere.

Find oversigten over alle de sygeplejeydelser, vi kan hjælpe dig med i Furesø og omegn.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Vil du høre mere om, hvad Privat Sygeplejerske ApS kan gøre for dig i din situation? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Her kan vi afdække dit behov og hvordan, vi bedst kan hjælpe dig.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere