Din sygeplejefaglige rejseledsager

Seneste nyheder

Din sygeplejefaglige rejseledsager

Du drømmer måske om at sidde ved fortovscafeerne i Paris eller se monumenterne i Rom. Måske ønsker du at rejse tværs over USA, nyde vand og strand i Thailand eller opleve Sydamerika. Nu har du tiden som pensionist. Men det er svært, hvis du er svækket af alder eller en langvarig sygdom. Her kan Privat Sygeplejerske ApS hjælpe dig til at leve dine rejsedrømme ud. Vi kan også hjælpe med, at du føler dig tryg og praktiske opgaver, hvis du skal modtage behandling i udlandet.

Din transportable sygepleje

Vores privatsygeplejersker sørger for, at du har privat sygepleje med nærvær og omsorg under hele rejsen. 

Før rejsen hjælper vi dig med at planlægge og komme til lægeaftaler og få købt nødvendig medicin. Vi kan også hjælpe dig med at finde egnet privatklinik eller privathospital i udlandet. Desuden hjælper vi dig med at tegne de rette forsikringer.

Under rejsen ledsager en privatsygeplejerske dig på hele eller dele af rejsen. Så behøver du ikke at bekymre dig om, at du får det dårligt undervejs.

Vi kan også følge op på behov for privat sygepleje efter rejsen. Det kan f.eks. være koordinering af aftaler med læger og hospitaler.

Du har hurtig sygehjælp

Vores privatsygeplejersker kan også se de kliniske tegn på, at du har behov for lægehjælp under rejsen. Det kan være, at du har en forværring af din hoste, som du tror går over. Eller det kan være, at du har faldet og slået dit knæ i badeværelset. 

Så sørger vi for, at du får den rette sygepleje med det samme. Hvis der er brug for det, tager vi også kontakt til læge og hospital. Med os vil der altid være en sygeplejerske til at sørge for behandling og støtte under din rejse. 

Vi tager os af det praktiske

Vi tager os af alt det praktiske op til rejsen. Så kan du læne dig tilbage og koncentrere dig om at glæde dig til at få lidt luft under vingerne. Vores privatsygeplejerske planlægger din rejse, bestiller din billet til fly, tog eller bus og booker dit hotel. Hvis du f.eks. altid har ønsket at se en Liverpool fodboldkamp, sørger sygeplejersken for at reservere plads. Under rejsen vil sygeplejersken f.eks. ledsage dig ved indtjekning i lufthavn og på hotel.  Vi kan også holde kontakt mellem dig, dine pårørende og opholdssted under hele eller dele af rejsen. Privat Sygeplejerske ApS udbyder dog ikke nogen former for pakkerejser.

Vil du vide mere om vores tilbud om rejseledsagelse?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med sygeplejefaglig hjælp til at muliggøre dine rejsedrømme. Samtalen kan hjælpe med til at afklare behovet og mulighederne for lindrende behandling i netop din situation – enten som patient eller som pårørende.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere