Hjælp til medicin med privat sygepleje

Vi har åbent alle helligdage samt Jul og Nytår

Som privat sygeplejersker kan vi hjælpe med at håndtere din medicin samt hente din medicin og bestille nyt hos lægen. Det kan være svært at holde styr på sin medicin, hvis man tager mange forskellige. Få hjælp til dosering af medicin og af en privat sygeplejerske, og vær tryg ved, at din sygeplejerske passer godt på dig.  

Få hjælp til dosering af medicin af en privat sygeplejerske

Da vi med alderen får flere sygdomme, som kræver langvarig behandling,  tager mange mere medicin jo ældre de bliver. Men hvis du tager flere forskellige slags medicin samtidig, kan det kan være vanskeligt at sikre, at alle lægemidlerne bliver taget i korrekte doser på det korrekte tidspunkt. Det kan bevirke, at medicinen ikke virker efter hensigten eller har bivirkninger, da nogle lægemidler ikke må tages samtidig. 

En privat sygeplejerske kan hjælpe dig med at gennemgå din medicin, dosere, bestille og afhente. Som privat sygeplejersker har vi desuden kompetencer til at varetage og håndtere lægemidler og væsker, der gives som injektioner eller i drop, hvis der er behov for behandling med dette i eget hjem. 

Har du behov for omsorgs- og tryghedsbesøggenoptræning eller ledsagerordning, kan vi også assistere med dette. Under disse besøg kan hjælp til dosering af medicin også inkorporeres. Læs mere om alle vores sygeplejeydelser her.

Din privat sygeplejerske kan bestille og afhente din medicin

Hos Privat Sygeplejerske ApS ønsker vi at skabe velvære, bidrage til øget livskvalitet og gøre livet så nemt som muligt for vores patienter. Vi oplever at mange finder det tryghedsskabende, at vi som sygeplejersker kan hjælpe med at bestille og afhente medicinen, så de ikke selv skal bekymre sig om det. I samarbejde med dig, skaber vi overblik over din medicin. Det gør vi også gerne i forbindelse med omsorgs- og tryghedsbesøg, hvor vi gennemgår dit helbred og assisterer dig i de dagligdags ting, som du holder af. 

Vi håndterer medicin patientsikkert og altid i tæt dialog med behandlingsansvarlige læger eller hospitalsafdelinger. Dette sikrer at du får den bedst mulige behandling, så din medicin virker bedst muligt.

Dine fordele ved privat sygepleje

Vil du vide mere om hjælp til dosering medicin af en af vores privat sygeplejersker?

Hvis du vil vide mere, så er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi finde ud af, om en af vores privat sygeplejersker kan hjælpe dig i din situation. Forløb hos os aftales altid i tæt dialog med dig, så du er sikker på at få dækket dine behov for sygepleje. 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere