Terminal pleje - hospice i eget hjem

Vi har åbent alle helligdage samt Jul og Nytår

Seneste nyheder

Formålet med terminal pleje er at få en værdig død i eget hjem. Vores terminalpleje kan fungere som et godt alternativ til hospice. Der er mange muligheder for terminal døgnpleje med en privat sygeplejerske og hjemmehospice, og forløbet tilpasses altid den enkelte patient og pårørendes ønsker. 

Terminal pleje i eget hjem med privat sygepleje

Privat Sygeplejerske ApS skaber rammene for, at du kan tilbringe den sidste tid i eget hjem med dine nærmeste omkring dig. Vores team af privat sygeplejersker kan med deres mange års erfaringer med terminale forløb fra hospice og palliationsafdelinger give dig en professionel sygepleje og den fornødne omsorg til, at du kan gå bort i eget hjem. 

Vi kan desuden aflaste jer som pårørende ved at overtage pleje og omsorg samt praktiske opgaver for den døende. Det er vores erfaring, at mange pårørende kan opleve det som udfordrende at håndtere  pleje og omsorg, mens de selv befinder sig i en sorgproces.

En privat sygeplejerske skaber både tryghed for den døende og kan aflaste jer som pårørende. Så kan I stå tilbage med en forvisning om, at jeres kære fik god pleje lige til det sidste og kan tilbringe de sidste dage og timer med jeres kære fri for bekymringer om det praktiske og sygeplejefaglige.

Her fortæller vores palliationssygeplejerske Diana sit arbejde med terminal pleje, og hvordan hun gør en forskel for sine patienter i den sidste tid.

Døgnpleje af terminale patienter i eget hjem

Privat Sygeplejerske ApS kan i de sidste uger af livet stille med et team af private sygeplejersker, som kan pleje og lindre den døende døgnet rundt i eget hjem. Hvis du er alene og ønsker at gå bort i eget hjem, kan det for eksempel være mere trygt at være omgivet af privat sygeplejersker. Vores terminalpleje i eget hjem tilbydes både af private sygeplejersker i Nordsjælland, Fyn og Jylland.

Hvis du er pårørende til en palliativ patient, vil vi også kunne overtage sygeplejen og praktisk koordinering, så du får mulighed for at få tid med din kære og ikke mindst søvn. Du kan være tryg ved, at der er noget hos din kære mens du sover.

Vores sygeplejerske Anne Mette har beskrevet, hvordan hun arbejder med terminal pleje, og hvordan hun tager hånd om både patienter og pårørende. Læs også mere om vores døgnpleje her.

Palliativ lindring af den uhelbredeligt syge i eget hjem

Med privat hospice i eget hjem kan Privat Sygeplejerske ApS yde omsorg og pleje den syge. Vores privat sygeplejersker er uddannede til at have stort fokus på lindring af den døendes udfordringer. Det kan være lindring af smerter, åndenød, uro, angst eller andet. 

Vi kan være til stede i hjemmet, så ofte som det ønskes, og eventuelt som supplement til den kommunale hjemmepleje. Vi kan give medicin og smertelindrende behandling, når behovet opstår, så den døende ikke skal vente på et akutteam eller hjemmesygeplejen. 

Margit Egeskov fortæller om terminal pleje, hvor vi tilbyder, at vores sygeplejersker kan være til stede hos den døende 24 timer i døgnet.

Hjælp til pårørende til terminale patienter

At skulle dø fra sine kære eller miste en man holder af, er en sorgfuld proces. Vi har derfor stort fokus på den åndelige omsorg for både jer og den døende. Samtaler kan forebygge angst og give indblik i ønsker, bekymringer og holdninger i forbindelse med den sidste tid. Det kan medvirke til at sikre, at den døende modtager den ønskede pleje og behandling.

Når den døende nærmer sig livets afslutning, skal I som pårørende være opmærksomme på, at:

– Den døende har i de sidste dage ikke brug for føde eller væske men kan have stor glæde af at få fugtet mund og læber med vand/danskvand og læbepomade. 

– Den døende vil have brug for at høre og mærke at I er til stede og holde jer i hånden – også selv om denne i de sidste par dage måske ikke kan kommunikere med jer. 

Vores team af private sygeplejersker i Nordsjælland, Fyn og Jylland vil sørge for, at den døende lejres, ligger godt og bliver plejet efter ønske. Der vil blive givet den medicin som den døende har brug for, for at være lindret optimalt.

Tværfagligt samarbejde med pårørende til terminale patienter

Vores privat sygeplejersker vil koordinere det palliative forløb i samarbejde med jer, den døende, egen læge, hospitaler, mv. både i forhold til medicin, hjælpemidler og andet praktisk, som kan opleves uoverskueligt selv at håndtere.

Vi har stået i disse forløb mange gange og vil kunne guide jer og via samtale hjælpe jer med at træffe de forskellige beslutninger. Derved frigives mere tid til jer i den sidste tid. Du kan læse mere her om, hvordan vi giver dig overblik over dit sygdomsforløb: Overblik sygdomsforløb.

Dine fordele ved privat sygepleje

Vil du vide mere om mulighederne for palliativ pleje?

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvad Privat Sygeplejerske ApS kan gøre for netop dig i din situation, så er du velkommen til at kontakte os. Gennem en uforpligtende samtale kan vi spore os ind på behovet i din situation og hvordan vi bedst kan assistere. 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere