Privat sygepleje med nærvær og omsorg

Seneste nyheder

Sygeplejeydelser – Privat sygepleje

Måske du har brug for hjælp til genoptræning, har behov for ekstra omsorg og privat aflastning eller du har brug for privat sygepleje til et familiemedlem med demens eller anden sygdom. Vi tilrettelægger altid forløbene efter dine specifikke behov, så du er inddraget og bliver hørt.

Læs mere om de forskellige plejeopgaver, som Privat Sygeplejerske ApS kan assistere med:

Vores terminale pleje kan sikre dig en værdig død i eget hjem, og give dine pårørende tid og overskud til at tage ordentligt afsked med dig og bearbejde sorgen. Vores privat sygeplejersker vil tilpasse forløbet efter dine behov og dine pårørendes ønsker.  Læs mere om terminal pleje i eget hjem her. 

Læs mere ››

Palliativ pleje er en bred tilgang af støtte til mennesker med alvorlige sygdomme. Vores sygeplejersker fokuserer på at give lindring i hele sygdomsforløbet. Ved palliativ sygepleje tager vi hensyn til patientens fysiske, psykiske, sociale og åndelige behov.

Læs mere ››

Et hospice er et sted, hvor døende bliver tilbudt lindrende pleje og omsorg. Med vores hjemmehospice kan du få palliativ pleje i dit eget hjem med særligt fokus på de behov, du har i denne fase af livet. Vores privat sygeplejersker har mange års erfaring med palliativ pleje fra hospitaler.

Læs mere ››

Hvis du har smerter, er sengeliggende eller har brug for ro og stabilitet til sygepleje i eget hjem, kan du have glæde af, at der konstant er en sygeplejerske ved din side. Det giver dig mulighed for at blive i eget hjem og kan aflaste dine pårørende. Her kan du læse mere om døgnpleje i eget hjem, hvordan forløbene kan tilrettelægges, og hvilke patientgrupper, der kan have særligt brug for døgnpleje.

Læs mere ››

Vi har stor erfaring med specialtilrettelagte forløb for demente, der aflaster  de pårørende i hverdagen , og hjælper demensramte til at leve et mere værdigt liv . Læs mere om hvordan en privat sygeplejerske kan assistere i forløb med demensramte. 

Læs mere ››

Vi kan hjælpe dig eller din pårørende, der har Parkinsons sygdom med at skabe en struktur og ro omkring dem. Mange Parkinsons patienter har netop brug for støtte til at tage en ting ad gangen, der må ikke være for meget støj og det må ikke gå for hurtigt.

Læs mere ››

Vi kan som privat sygeplejersker fungere som en professionel, sygeplejefaglig besøgsven, der kan bidrage til at skabe tryghed i hverdagen samt forebygge ensomhed og eventuelle begyndende sygdomme. Læs mere om omsorgs- og tryghedsbesøg her.

Læs mere ››

En privat sygeplejerske kan ledsage dig til lægen, undersøgelser, behandlinger eller familiebesøg. På den måde har du en kompetent og erfaren sygeplejerske ved din side, som kan støtte dig under de forskellige besøg. Læs mere om ledsagerordning med privat sygeplejerske her.

Læs mere ››

Motion og bevægelse er vigtigt for at komme tilbage på benene efter eksempelvis en operation eller skade. En privat sygeplejerske fra Privat Sygeplejerske ApS kan assistere dig med gåture, hjemmetræning og andre øvelser, der styrker din fysik. Læs mere om hvordan en privat sygeplejerske kan hjælpe dig i dit genoptræningsforløb.

Læs mere ››

Det kan være uoverskueligt at holde styr på din medicin, særligt hvis du tager mere end én slags. Som privat sygeplejersker kan vi hjælpe dig med din medicin, forny recepter og afhente  medicinen på apoteket. Læs mere om hvordan en privat sygeplejerske kan hjælpe dig med din medicin her.

Læs mere ››

Hos Privat Sygeplejerske ApS har vi god erfaring med at være koordinatorer på vores patienters sygeforløb. Det kan være svært selv at holde styr på medicin, lægebesøg mv., men med en privat sygeplejerske kan dette gøres mere overskueligt. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe med at holde overblik over dit sygdomsforløb her.

Læs mere ››

Vi kan også hjælpe dig med andre sygeplejeopgaver, for eksempel  hjælp efter operation, kateteranlæggelse- og pleje, diabetes, sårpleje, blodprøvetagning, alkoholmisbrug, blodtryksmåling og fjernelse af sting. Uanset opgave, arbejder vi på at skabe tryghed og nærvær ved vores besøg, og alle forløb tilrettelægges ud fra dine behov. 

Læs mere ››

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere