Seneste nyheder

Udtalelser fra vores kunder

Vi er meget glade for og stolte af, at vi udøver professionel sygepleje, som gør en forskel for både pårørende og patienter. Her på siden har vi samlet et udpluk af de tilbagemeldinger, som vi har fået. Citaterne på denne side er naturligvis udgivet med tilladelse fra de forskellige personer.

Anne Mettes tilstedeværelse i min fars sygdomsforløb, hendes faglighed og omsorg for os alle var enestående. Hun opholdt sig diskret i baggrunden store dele af tiden, men var vedvarende opmærksom på min fars behov for opfølgning og lå konstant i forkant. Det var intense og krævende dage på så mange måder, og for os alle var det trygt og lindrende at Anne Mette havde overblikket og var mærkbart kompetent. Måden hvorpå hun varetog min fars plejebehov, samtidig som hun var opmærksom på os andre og vores emotionelle tilstand var lindrende og gjorde os alle godt.

Marianne
Pårørende til terminal patient

Min oplevelse med Privat Sygeplejerske ApS har været meget professionelt og trygt. Vores privatsygeplejerske blev tilknyttet mine forældre, og hun lærte dem hurtigt at kende og gav dem virkelig god behandling og respekt. Det var rigtig godt at have en fagperson ved sin side, som man kunne gennemgå forløbet med og bedre forstå hvordan behandlingen gik. Forløbet gjorde det muligt for mine forældre at blive i eget hjem længst muligt. En varm anbefaling til Privat Sygeplejerske ApS.

Helle
Pårørende til terminal patient

Stor ros til Margit og hendes fantastiske personale. Min moster fik super-professionel pleje af dygtige sygeplejersker, der også tog god hånd om mig som pårørende. Takket være Privat Sygeplejerske ApS indsats fik min moster den bedste udgang fra livet, som hun og familien kunne have håbet på.

Mette
Pårørende til terminal patient

Vi har benyttet Privat Sygeplejerske ApS til begge vores forældre, som desværre døde med 1,5 års mellemrum. Det gjorde det meget lettere for os at have ældre forældre, som gerne ville "bæres" ud af eget hjem og ikke ønskede at være til besvær nogen steder. De ønskede ikke vores hjælp. Allerførst var det vores mor, som havde svært ved at passe alle sine forskellige sygdomme. Først kom Margit og hjalp os med at se de muligheder, vi havde - og herefter sendte hun Charlotte, en yderst omsorgsfuld og dygtig sygeplejerske, som vi virkelig blev meget glade for. Min mor fik hjælp til besøg på hospitalet, medicinen blev indstillet rigtigt og hun fik lært at brug sin pustefløjte. Hendes livskvalitet steg mærkbart og Charlotte var også rigtig god til at hjælpe mor med den personlige pleje og en hyggesnak. Vi nød det og mor nød det i fulde drag. Desværre blev vores mor indlagt med en sprængt blindtarm - her fik vi først Charlotte med i forløbet på hospitalet, hvor hun i den grad trådte i karakter og hjalp os med at få lægernes ord omsat til noget, vi kunne forstå - og ikke mindst fik hun familien samlet, så vi alle var til stede, da hun trak vejret for allersidste gang. Charlotte gjorde virkelig en forskel for os og hjalp os med at få taget afsked med vores mor, på en god og kærlig måde. Efter mors død "overtog" vores far Charlottes omsorg og hjælp til det daglige. Han havde brug for en kærlig person til hjælp med de mange forskellige opgaver, han normalt havde mor til - og som han ikke ønskede vores hjælp til. Det blev til et skønt venskab mellem de to og vores far fik - ligesom mor - stor hjælp til bl.a. besøg på hospitalet, når han skulle til tjek med sine dårlige nyrer. Selvom vi prøvede at hjælpe vores far, hvor vi kunne, var det bare meget nemmere for Charlotte. De to havde fået et tillidsfuldt venskab, som gav ham en opblomstring og en glæde ved livet og tiden efter mors død. I den sidste tid, hvor der blev talt om dialyse, blev endnu en sygeplejerske koblet på - i god tid, så far kunne lære at kende hende; Pia hed hun - også virkelig god og kompetent. Margit fandt det vigtigt at far var tryg ved besøgene, især hvis de med tiden skulle intensiveres. Det blev aldrig nødvendigt. Far nåede aldrig dialysen, men så sent som den aften hvor vores far døde, havde han kontakt med Charlotte - via SMS. Han var så glad og tryg ved hende. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi gjort mig nogen tanker om, at Privat Sygeplejerske ApS skulle komme til at gøre så stor en forskel for mine forældre i deres sidste levetid. For dem begge var det trygt og hyggeligt, at få besøg og hjælp af en kompetent sygeplejerske, som virkelig gik mange, lange, ekstra mil for at yde omsorg. Og det lykkedes til fulde. Vi er dybt taknemmelige og kan varmt anbefale alle, der har forældre oppe i alderen, og som meget gerne vil klare sig selv - at bruge denne service. Tusinde tak til Privat Sygeplejerske ApS, Margit, Charlotte, Pia og alle de andre. I har gjort en mega forskel for os

Helle Hessellund Bisholm
Pårørende til terminal patient

Det var en fornøjelse af bruge Privat Sygeplejerske ApS til at pleje min moster i hendes sidste tid. Sygeplejerskerne er dygtige og empatiske, og de var en stor hjælp i dialogen med kommunen og lægen. De var ligeså professionelle i kontakten til mig som pårørende. En god og tryg oplevelse.

Mette Knop
Pårørende til terminal patient

Professionelle, empatiske, flexible, søde hjemmesygeplejersker! Vi er så glade for at vi fandt dem, de har været helt uvurderlige for os. Trist at det er nødvendigt, men det er det altså.

Georgina Zahle
Pårørende til terminal patient
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere