Udtalelser fra vores kunder

Vi er meget glade for og stolte af, at vi udøver professionel sygepleje, som gør en forskel for både pårørende og patienter. Her på siden har vi samlet et udpluk af de tilbagemeldinger, som vi har fået. Citaterne på denne side er naturligvis udgivet med tilladelse fra de forskellige personer.

Min oplevelse med Privat Sygeplejerske ApS har været meget professionelt og trygt. Vores privatsygeplejerske blev tilknyttet mine forældre, og hun lærte dem hurtigt at kende og gav dem virkelig god behandling og respekt. Det var rigtig godt at have en fagperson ved sin side, som man kunne gennemgå forløbet med og bedre forstå hvordan behandlingen gik. Forløbet gjorde det muligt for mine forældre at blive i eget hjem længst muligt. En varm anbefaling til Privat Sygeplejerske ApS.

Pårørende

Stor ros til Margit og hendes fantastiske personale. Min moster fik super-professionel pleje af dygtige sygeplejersker, der også tog god hånd om mig som pårørende. Takket være Privat Sygeplejerske ApS indsats fik min moster den bedste udgang fra livet, som hun og familien kunne have håbet på.

Pårørende til terminal patient

Vi har benyttet Privat Sygeplejerske ApS til begge vores forældre, som desværre døde med 1,5 års mellemrum. Det gjorde det meget lettere for os at have ældre forældre, som gerne ville "bæres" ud af eget hjem og ikke ønskede at være til besvær nogen steder. De ønskede ikke vores hjælp. Allerførst var det vores mor, som havde svært ved at passe alle sine forskellige sygdomme. Først kom Margit og hjalp os med at se de muligheder, vi havde - og herefter sendte hun Charlotte, en yderst omsorgsfuld og dygtig sygeplejerske, som vi virkelig blev meget glade for. Min mor fik hjælp til besøg på hospitalet, medicinen blev indstillet rigtigt og hun fik lært at brug sin pustefløjte. Hendes livskvalitet steg mærkbart og Charlotte var også rigtig god til at hjælpe mor med den personlige pleje og en hyggesnak. Vi nød det og mor nød det i fulde drag. Desværre blev vores mor indlagt med en sprængt blindtarm - her fik vi først Charlotte med i forløbet på hospitalet, hvor hun i den grad trådte i karakter og hjalp os med at få lægernes ord omsat til noget, vi kunne forstå - og ikke mindst fik hun familien samlet, så vi alle var til stede, da hun trak vejret for allersidste gang. Charlotte gjorde virkelig en forskel for os og hjalp os med at få taget afsked med vores mor, på en god og kærlig måde. Efter mors død "overtog" vores far Charlottes omsorg og hjælp til det daglige. Han havde brug for en kærlig person til hjælp med de mange forskellige opgaver, han normalt havde mor til - og som han ikke ønskede vores hjælp til. Det blev til et skønt venskab mellem de to og vores far fik - ligesom mor - stor hjælp til bl.a. besøg på hospitalet, når han skulle til tjek med sine dårlige nyrer. Selvom vi prøvede at hjælpe vores far, hvor vi kunne, var det bare meget nemmere for Charlotte. De to havde fået et tillidsfuldt venskab, som gav ham en opblomstring og en glæde ved livet og tiden efter mors død. I den sidste tid, hvor der blev talt om dialyse, blev endnu en sygeplejerske koblet på - i god tid, så far kunne lære at kende hende; Pia hed hun - også virkelig god og kompetent. Margit fandt det vigtigt at far var tryg ved besøgene, især hvis de med tiden skulle intensiveres. Det blev aldrig nødvendigt. Far nåede aldrig dialysen, men så sent som den aften hvor vores far døde, havde han kontakt med Charlotte - via SMS. Han var så glad og tryg ved hende. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi gjort mig nogen tanker om, at Privat Sygeplejerske ApS skulle komme til at gøre så stor en forskel for mine forældre i deres sidste levetid. For dem begge var det trygt og hyggeligt, at få besøg og hjælp af en kompetent sygeplejerske, som virkelig gik mange, lange, ekstra mil for at yde omsorg. Og det lykkedes til fulde. Vi er dybt taknemmelige og kan varmt anbefale alle, der har forældre oppe i alderen, og som meget gerne vil klare sig selv - at bruge denne service. Tusinde tak til Privat Sygeplejerske ApS, Margit, Charlotte, Pia og alle de andre. I har gjort en mega forskel for os

Pårørende til terminal patient

Det var en fornøjelse af bruge Privat Sygeplejerske ApS til at pleje min moster i hendes sidste tid. Sygeplejerskerne er dygtige og empatiske, og de var en stor hjælp i dialogen med kommunen og lægen. De var ligeså professionelle i kontakten til mig som pårørende. En god og tryg oplevelse.

Pårørende til terminal patient

Professionelle, empatiske, flexible, søde hjemmesygeplejersker! Vi er så glade for at vi fandt dem, de har været helt uvurderlige for os. Trist at det er nødvendigt, men det er det altså.

Pårørende

Jeg vil blot lige takke for den fantastiske hjælp vi fik fra Merete ifm. min mors operation. Det er godt nok over et år siden nu og det har været en svær periode her efterfølgende . Men jeg tør slet ikke tænke på hvordan det skulle være gået uden jeres hjælp - vi som familie var jo selv meget berørt af omstændighederne og vidste jo hverken op eller ned. Den omsorg der blev udvist for hendes mand ved meretes besøg har også været med til at han bedre kunne være i det. Så tak - mange tak - kunne ønske alle fik en “Merete” s hjælp når de står i så svær en situation.

Pårørende

Til alle som måtte stå i svære livssituationer og have behov for støtte, hjælp, omsorg omkring ens nære kan Privat Sygeplejerske være en kæmpe gave. Vi brugte dette til ekstra støtte om natten på hospitalet, både ift sygeplejeopgaven, omsorg, faglige input, en ekstra hånd at holde i til svære nætter, og ikke mindst til gode samtaler om forløbet, mens det stod på.  Det var for mig som pårørende en stor tryghed, når jeg ikke selv kunne være der. Derudover fik vi hjælp fra Privat Sygeplejerske til terminal pleje i eget hjem og det gjorde at den sidste tid blev som vi alle havde ønsket os. Det bevirkede at jeg kunne få lov til kun at være pårørende og at der var professionelle øjne på til at støtte op om forløbet, så det blev så nænsomt og så fint som det overhovedet kunne være.  Min oplevelse har været, at der med professionalisme er blevet taget hånd om alles behov, fysisk, praktisk såvel som psykisk.  Jeg vil anbefale alle at bruge Privat Sygeplejerske - det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Pårørende

Jeg vil takke dig for din og dine sygeplejerskers indsats. Alle har udført et meget professionelt og mennekærligt arbejde, som både min mand og jeg har nydt meget godt af. Samtidig med, at jeg er dybt ulykkelig over at have mistet min mand, mit livs kærlighed, så er jeg taknemmelig for den rolige og smertefri død, som I gjorde det muligt, at han kunne få i sit eget hjem i sommerhuset.

Pårørende

Jeg fandt Privatsygeplejerske.dk på nettet. Hjemmesiden gav et profesjonelt indtryk, som blev styrket i vores første telefonsamtale, hvor jeg oplevede dig imødekommende, lyttende, informativ og med en evne til hurtigt at opfatte vores behov. Det første møde med dig og Anne Mette i min fars hjem var meget tillidsvækkende. Vi følte god kemi med jer begge, fik stor tiltro til jeres kompetance og oplevede at det økonomiske aspekt på diskret vis ikke fik forrang. Vi var helt på det rene med, at I skulle tjene penge på samarbejdet med os, og i så henseende ‘driver butikk’, men vi oplevede i hele forløbet et klart fokus på og høje standarder for de sygepleiefaglige opgaver.

I tiden før jeg rejste tilbage til Danmark for at tage farvel med min far, havde jeg kontakt med både dig og Anne Mette på sms og telefon. Det var uvurderligt for mig at blive holdt opdateret og af avgørende betydning for, at jeg ankom i tide. I var begge tydelige på jeres vurderinger og viste ingen berøringsangst. Når I undrede jer over ting, som eksempelvis min fars kones adfærd, spurgte I mig direkte og bidrog til at etablere et åbent samarbejdsklima med tydelig kommunikation.

Anne Mettes tilstedeværelse i min fars sygdomsforløb, hendes faglighed og omsorg for os alle var enestående. Hun opholdt sig diskret i baggrunden store dele af tiden, men var vedvarende opmærksom på min fars opfølgingsbehov og lå konstant i forkant. Det var intense og krævende dage på så mange måder, og for os alle var det trygt og lindrende at Anne Mette havde overblikket og var mærkbart kompetent. Måden hvorpå hun ivaretog min fars plejebehov, samtidig som hun var opmærksom på os andre og vores emotionelle tilstand var lindrende og gjorde os alle godt.

Kære Margit - som du forstår har jeg udelukkende de aller bedste anbefalinger for Privatsygeplejerske.dk. Med så uendeligt god hjælp fra jer fik min far en best mulig afslutning på et indholdsrigt liv, som så frygteligt gerne skulle have været mange år længere. Anne Mette har for evig og altid skrevet sig ind i mit hjerte. Hendes milde væsen og rolige tilstedeværelse i mit livs hidtil mest krevende stund var lindrende for mig på måde som jeg umuligt kan beskrive.

De bedste hilsener og hjerteligt tak!

Pårørende til terminal patient
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere