Alle privat sygepleje opgaver udføres hos os med fokus på omsorg, tillid, nærvær, tryghed og tid. Vi sikrer gennem en åben og lyttende dialog med dig som patient, at dine behov dækkes bedst muligt, og at du føler dig tryg ved situationen. 

Privat sygepleje giver dig omsorg og tryghed

Er du bekymret for dine forældre, ægtefælle eller nærmeste pårørende, som bliver ældre, er syge eller ensomme? Har de svært ved at klare sig i hjemmet? Ønsker du endnu mere omsorg og privat pleje i eget hjem? 

Så kan privat sygepleje være en god løsning som et supplement eller en erstatning for det offentlige sundhedssystem.

Vi arbejder altid med patienten i centrum og har tid og ro til at give dig og dine pårørende den rette omsorg. I vores øjne skal der netop være tid til nærvær for at kunne opbygge en tillidsfuld relation og tilbyde professionel sygepleje på et højt fagligt niveau. Vores sygeplejerske Dorte fortæller her, hvordan hun oplever at kontinuitet og nærvær skaber grobund for optimal sygepleje.

Du kan gøre brug af vores private sygepleje i hele landet – uanset om du bor på Sjælland, Jylland eller Fyn.

Fordele ved at vælge en privat sygeplejerske fra Privat Sygeplejerske ApS

Hos Privat Sygeplejerske ApS har vi kun det antal patienter, der tillader os at give optimal tid og kontinuitet i plejen af vores patienterne. Det betyder, at vores patienter opnår den ro og tryghed, der sikrer dem en øget livskvalitet. Hos os er der tid til at udføre helhedspleje i et tempo der er tilpasset dig som patient og dine pårørende omkring dig. Læs mere om, hvordan vi skaber velvære og bidrager til øget livskvalitet hos vores patienter.

Alle vores sygeplejersker har mange års erfaring med sygepleje, og arbejder alle med udgangspunkt i, at  du som patient skal føle dig godt tilpas. Vi gør meget ud af, at du skal kunne følge med i dit sygdomsforløb og være tryg. Vi samarbejder tværfagligt med eksempelvis egen læge, hospital og fysioterapeut, så vi sikrer at du får den pleje, du har brug for. Samtidig kan vi fungere som tovholder for dig, så du nemmere får et overblik over sygdomsforløbet.

Priser

Få et overblik over vores priser på privat sygepleje samt andre nyttige informationer her.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere