Privat sygepleje - andre ydelser

Vi har åbent alle helligdage samt Jul og Nytår

Seneste nyheder

Privat Sygeplejerske ApS tilbyder privat sygepleje i hele Danmark. Vi kan assistere ved mange forskellige sygeplejeopgaver. Alle vores privat sygeplejersker er kompetente inden for sygeplejefaget og har lang erfaring. Som patient er du altid i centrum, og vi planlægger sygeplejeforløbene efter dine ønsker og behov.  

Privat sygepleje i hele Danmark – vi kan hjælpe med mange forskellige opgaver:

Kateteranlæggelse- og pleje

Det kan være svært selv at pleje sit kateter og opretholde den optimale hygiejne for at forebygge infektioner. Vores privat sygeplejersker kan hjælpe med kateteranlæggelse og pleje af kateteret – både hvis det er én eller flere gange dagligt. Privat Sygeplejerske ApS kan hjælpe med både KAD, topkateter og nefrostomikateter. 

Sårpleje

Som privat sygeplejersker kan vi både vurdere dit sår samt lave en plan for sårpleje i samråd med din læge eller eventuel specialafdeling. Vi har bred erfaring med at være tovholder og koordinator, så du ikke skal bekymre dig. Din privat sygeplejerske vil behandle dit sår og vil også være opmærksom på din generelle sundhedstilstand. 

Blodtryksmåling

Der kan være mange grunde til, at du holder ekstra øje med dit blodtryk. Nogle gange er det i kombination med andre sygdomstilstande. Som dine privat sygeplejersker kan vi assistere med blodtryksmåling og derudover holde øje med din generelle sundhedstilstand. Vi kan også ledsage dig til lægebesøg, hospital eller andre aftaler.
Læs mere om vores ledsageordning her

Hjælp efter operation

Det kan være en hård omgang at blive opereret, hvad end det har været et stort eller et lille indgreb. Patienter bliver ofte udskrevet hurtigt efter operationen og mange føler sig utrygge herved. En privat sygeplejerske kan hjælpe dig med alt lige fra at forstå din medicinliste til rehabilitering og genoptræning, sårpleje, forbinding og andre sygeplejeydelser, som du har behov for i tiden efter operationen. 

Alkoholisme og afrusning

Er du eller en pårørende kommet ud i et alkohol misbrug, kan vi tilbyde hjælp til afrusning under fuld diskretion. Vi tilbyder hjælp fra en privat sygeplejerske i Nordsjælland, Fyn og Jylland.

Helt konkret vil en privat sygeplejerske være tilstede under afrusningen, og dermed stå til rådighed for samtale, støtte og hjælp til at holde fokus på afrusningen. Dette foregår selvfølgelig i tæt samråd med egen læge. Er du i antabusbehandling, bistår vi dig med denne, både konkret, men også som motivator og samtalepartner, således kan afrusningen foregå hjemme i trygge omgivelser, så du løbende kan genoptage dagligdagen igen. 

Diabetes, blodsukkermåling mv.

Har du brug for hjælp til blodsukkermåling og/eller at administrere antidiabetika, som din læge har ordineret? En privat sygeplejerske kan hjælpe dig med disse ting, og assistere dig hvis du har spørgsmål eller andre behov i forbindelse med din diabetes. Vi kan desuden være behjælpelige med kostvejledning, så du får en optimal kost.
Læs mere her om vigtigheden af den rette ernæring for ældre og syge.

Dine fordele ved privat sygepleje

Vil du vide mere om vores sygeplejeydelser?

Hvis du vil høre mere om, hvad Privat Sygeplejerske ApS kan gøre for dig i din situation, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Her kan vi afdække dit behov og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere