Hjemmehospice giver nærvær

Vi har åbent alle helligdage samt Jul og Nytår

Seneste nyheder

Hjemmehospice kan gøre det lettere at sige farvel

Privat Sygeplejerske ApS hjemmehospice kan gøre det lettere for dig og dine pårørende at tackle den sidste tid, inden du går bort. Vi giver dig professionel palliativ pleje og tager os af alle praktiske opgaver, så du kan blive i eget hjem. Du og dine pårørende kan koncentrere jer om at sige farvel. 

Et hospice er et sted, hvor uhelbredeligt syge og døende bliver tilbudt lindrende pleje og omsorg af professionelle sundhedspersoner. Her er der særligt fokus på de behov, som den syge kan have i denne fase af livet.

Med vores hjemmehospice kan du få denne palliativ pleje i dit eget hjem. Vores privat sygeplejersker har mange års erfaring med palliativ pleje fra hospitaler. Vi har mulighed for at være der døgnet rundt.

Vi tager os af bekymringerne

Du kan være hjemme og der sørges for koordinering til egen læge, hospital og hjemmepleje. Vi kan være der døgnet rundt. 

Det kan også være, at du har nogle ting, som du gerne vil have afsluttet. Du vil måske oprette et livstestamente. Eller du har en søn, som du ikke har set i mange år, selv om det I skændtes om nu synes uden betydning. Her kan vi være en ekstra pårørende, der kan hjælpe dig med at få kontakt. Det kan hjælpe dig til at få en afslutning på noget, som ikke betyder noget mere.

 

Vi lytter til dig

Det kan være ensomt at dø – ligegyldigt om du er alene eller har nære pårørende. Du vil stadig være alene om snart at skulle forlade livet. Det er også noget, der er svært at snakke med de pårørende om. 

Vores privat sygeplejersker har tid og en professionel tilgang at tage de lange snakke med dig om din angst for at dø og hvad der kommer bagefter. Vi kan tale med dig om dine minder og fortrydelser. Det kan f.eks. være, at du troede, at du som pensioneret endelig havde tid til at komme ud og rejse sammen med din ægtefælle. I stedet fik du en uhelbredelig kræftsygdom, som kun gav dig kort tid tilbage. Her kan det hjælpe at tale med en 3. part om det, der har en sygeplejefaglig indsigt.

Vi giver dig livskvalitet til det sidste

Et privat hjemmehospice vil også give dig mulighed for at være omgivet af alt det du kender til og det vil være mere naturligt at være sammen med dine pårørende. Måske har du et hus, hvor børnene kan lege i andre rum, når de ikke kan sidde stille mere. Det gør det muligt for dem at være der længere tid – fremfor hvis du havde et værelse på et hospice. 

Vores privat sygeplejersker har stort fokus på dine behov og ønsker og dine pårørendes muligheder for at være sammen med dig i den sidste tid. Vi sørger for, at I ikke behøver at tænke på det praktiske og sikrer dig den bedste sygepleje. Så kan du få en værdig afslutning på et langt og godt liv sammen med din familie.

Dine fordele ved privat sygepleje

Vil du vide mere om Privat Sygeplejerske ApS hjemmehospice?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan aflaste dig med vores private sygepleje. Samtalen kan hjælpe med til at afklare behovet og mulighederne for lindrende behandling i netop din situation – enten som patient eller som pårørende.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere