Genoptræning i eget hjem med privat sygepleje

Vi har åbent alle helligdage samt Jul og Nytår

Seneste nyheder

Rehabilitering og aflastning i eget hjem med en privat sygeplejerske kan være en god måde at komme tilbage på benene igen efter udskrivelse. Udover at hjælpe med genoptræningsøvelser, kan vores private sygeplejerske også hjælpe dig med dagligdags opgaver og holde øje med din generelle sundhedstilstand. 

Genoptræning og rehabilitering i eget hjem med privat sygeplejerske

Du er lige kommet hjem fra hospitalet efter en operation og er stadig lidt træt, ør i hovedet og har svært ved at gå. Hos hospitalet fik du bl.a. at vide, at det var vigtigt, at du hurtigt kom i gang med træningen, men det gik alt sammen lidt for hurtigt og du er stadig ikke helt klar til at komme i gange. Så selv om kommunen har sendt et tilbud til træning, så er det svært at komme i gang. 

Det kan føles uoverskueligt at komme hjem efter en indlæggelse eller operation. Patienter udskrives ofte hurtigt fra hospitalet og førend de føler sig klar til at komme hjem. Dette kan medføre usikkerhed, da man ofte stadig er svækket og har svært ved at klare sig. Pårørende kan være bekymrede for sine nærmeste i den forbindelse. 

Genoptræning og rehabilitering er ikke blot vigtigt i forhold til det fysiske helbred, men også det psykiske, og derfor er det essentielt at komme godt og hurtigt tilbage på benene. Dette kan vores privat sygeplejersker i Nordsjælland, Fyn og Jylland være behjælpelige med.

Privat Sygeplejerske ApS privat sygeplejersker tilrettelægger genoptræningsforløb efter dine behov

Hos Privat Sygeplejerske ApS kan vi kan hjælpe dig med privat sygepleje efter udskrivelse – allerede samme dag. Vi sikrer at hjælpemidler, medicin og andet praktisk er på plads, så du og dine pårørende ikke skal bekymre jer. Vi kan også være til stede ved udskrivningssamtalen, ledsage dig hjem og være med til andre samtaler, hvor du føler behov for støtte. Læs mere om vores omsorgs- og tryghedsbesøgstilbud.

I samarbejde med dig og dine pårørende tilrettelægger vi, hvad du har behov for. Dette kan være hjælp til personlig pleje, samvær ved måltidet, genoptræning, gåture mv. Vi samarbejder med dygtige privatlæger og fysioterapeuter, som også kan yde dig bistand hjemme, alt efter din situation og behov.

Din privat sygeplejersker hjælper dig med at komme på benene igen

Er du opereret, varetager vi din sårpleje og fjerner stingene efter lægens anvisninger. Din sygeplejerske kan desuden rådgive og vejlede omkring kost og væske. Her fortæller vores sygeplejerske Lone om vigtigheden af den rette ernæring.

Således generhverver du hurtigere dit optimale funktionsniveau, og kan igen vende tilbage til hverdagen på bedst mulig måde.

Du har altid mulighed for at komme i kontakt med en sygeplejerske, hvis du har spørgsmål eller er usikker i forhold til din situation. 

Med privat sygepleje til genoptræning og rehabilitering kan vi bl.a. tilbyde:

  • Hjælp til bad og velvære
  • Medicin – afhentning på apotek samt dosering
  • Sårpleje mv.
  • Genoptræningsplaner og hjælp til mobilisering

Dine fordele ved privat sygepleje

Kontakt os for at høre mere om genoptræning med privat sygeplejerske

Står du selv i en situation, hvor en privat sygeplejerske kunne hjælpe dig med genoptræning, eller har du et familiemedlem, der står over for en operation? Uanset om det drejer sig om dig eller et familiemedlem, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Sammen finder vi ud af hvad du har brug for og hvordan Privat Sygeplejerske ApS kan assistere. 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere