Palliative Care: Når døden banker på

Seneste nyheder

Palliative Care

Døden kan være svær at forholde sig til, men lidt ekstra omsorg og sygepleje kan gøre overgangen lettere. Privat Sygeplejerske ApS tilbyder lindrende behandling – eller palliative care – så du kan slippe for bekymringer og koncentrere dig om at tage afsked med livet og dine kære. 

Vores privatsygeplejersker har den nødvendige ekspertise til at give dig professionel sygepleje samtidig med, at vi har tid og nærvær til at sætte dig og dine nære i centrum. kan give dig en sygepleje, som er på linje med den du kan få på hospitalet. 

Vi giver dig professionel sygepleje

Privat Sygeplejerske ApS kan give dig en sygepleje, som er på linje med den du kan få på hospitalet. Vores privatsygeplejersker har 8-15 års erfaring fra hospitaler, herunder akutafdelinger. Vi kan dosere din medicin og sørge for, at du får den til tiden samt sørge for smertelindring. 

Som uddannede sygeplejersker kan vi også se de tegn, der tyder på, at du har brug for ekstra hjælp. Så kan vi enten forebygge indlæggelse eller sørge for, at du kommer på hospitalet med det samme.

Vi kan give palliative care døgnet rundt

Vores privatsygeplejersker kan være hos dig døgnet rundt. Du vil møde de samme 3-4 sygeplejersker, som du kan føle dig tryg ved. Det betyder også, at de kender dig. De ved, hvornår du gerne vil vågne, og hvornår du gerne vil gå i seng. De kender til, hvordan du ligger i sengen. De ved, hvilken mad du og musik du holder af.

Hvis du er alene eller dine pårørende er langt væk, kan vores privatsygeplejersker være den ekstra pårørende. Så har du ikke den sidste tid alene. Der vil være nogen, som er der for dig.

Palliative care er også de lange snakke

Når din tid er ved at rinde ud, har du måske også brug for at snakke om, hvad det betyder for dig at dø. Hvad efterlader du? Har du uforløste spørgsmål? Er der en søn eller datter du har brug for at tage kontakt til? Det kan også være, at du har brug for at vende eksistentielle spørgsmål om liv efter døden eller generelt er angst for at dø.

Her vil vores privatsygeplejersker have tid og nærvær til at lytte til dig og drøfte dine bekymringer med dig. Vi vil også kunne tage kontakt til familiemedlemmer og mægle. Hvis du har brug for at få lavet et livstestamente eller arrangere begravelse, kan vi også hjælpe dig med at koordinere det.

Pårørende har også brug for hjælp

Hvis du er pårørende, kan det være svært nok at sige farvel til en du holder op. Men hvis du også skal tage dig af praktiske opgaver og sygepleje, så kan det være svært at få overskud til at gøre det rigtigt.

Her kan vores privatsygeplejersker gøre dig tryg ved, at der er nogen hos din kære, som tager sig af sygepleje og praktiske opgaver. Så kan du få tid og overskud til at være der som familie den sidste tid. I kan få tid til at få talt ud, holde i hånd og nyde solskinnet, der falder ind gennem vinduet.

Vil du vide mere om Privat Sygeplejerske ApS palliative care?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan aflaste dig med vores palliative care. Samtalen kan hjælpe med til at afklare behovet og mulighederne for lindrende behandling i netop din situation – enten som patient eller som pårørende.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

    Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere