Hjælp til ældre i eget hjem

Vi har åbent alle helligdage samt Jul og Nytår

Seneste nyheder

Hjælp til ældre i eget hjem

Du kan som ældre få hjælp til at blive i eget hjem, selv når du ikke kan klare de praktiske opgaver og har brug for sygepleje. 

Egeskov Nursings privatsygeplejersker kan hjælpe dig til at fortsætte dit liv i eget hjem. Vi hjælper dig med dosering af medicin, følge dig til egen læge, hospital og træning samt smertelindring. Vi aflaster desuden dig med praktiske opgaver som at gøre rent, lave mad, m.m. Så kan du som ældre stadig bo i eget hjem. Endelig har vi tid og nærvær til at lytte til dig og tale om, hvad det betyder for dig at blive ældre.

Vi oplever, at der ikke skal så meget mere hjælp til, før mange ældre kan blive længere i deres eget hjem.

Sygefaglig hjælp til personlig pleje

Når du bliver ældre, kan du have brug for sygefaglig hjælp for at kunne klare dig i eget hjem. Det kan for eksempel være hjælp til at få tøj på, komme i bad eller at blive vasket. Måske har du brug for hjælp til at komme ud af sengen og til at spise. Det kan være, at du har smerter og derfor har brug for smertelindring. Eller at du ikke kan huske, hvordan din medicin skal doseres og glemmer flere og flere ting. 

Vores privatsygeplejersker arbejder professionelt og med højt fagligt niveau i deres sygepleje. De har lang erfaring fra hospitaler med at give ældre en kompetent sygefaglig pleje. Desuden har vi tiden til at sætte dig i centrum.

Hjælp til praktiske opgaver aflaster ældre

Du kan som ældre også have brug for hjælp, hvis der er opgaver i dit hjem, du ikke længere kan klare selv. Det kan for eksempel være hjælp til at rydde op, rengøring, tøjvask og madlavning. 

Det kan også være, at du har brug for støtte til selv at kunne købe ind, gå en tur eller købe en kage hos bageren. Vi kan ledsage dig, så du også som ældre trygt kan deltage i aktiviteter uden for dit hjem. Desuden kan vi hjælpe dig til at få struktur på din hverdag, så du har overskud til at gøre de ting, som du kan lide.

Hjælp i eget hjem giver mere livskvalitet for ældre

Hvis du er alene eller dine nære pårørende bor langt fra dig, kan det også være ensomt at blive ældre. Her kan en privatsygeplejerske give dig den nærhed og omsorg, der gør, at du ikke føler dig så alene. 

Vores privatsygeplejersker har den fornødne tid til at lytte til dig og tale med dig om din situation samt inspirere og motivere dig. Så får du en, som du kan dele dine tanker med og behøver ikke at føle dig helt alene.

Hør mere om hjælp til ældre i eget hjem

Vil du høre mere om, hvordan Egeskov Nursing kan hjælpe dig med at blive i dit eget hjem så lang tid som muligt, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Her kan vi spore os ind på behovet i din situation og hvordan vi bedst kan hjælpe.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere