Seneste nyheder

Hospice i Nordsjælland

hospice_i_nordsjaelland

Med et privat hospice i Nordsjælland tilbyder vi en unik form for pleje til patienter der befinder sig i den sidste fase af livet. Hos Privat Sygeplejerske ApS yder vi hospice pleje i patientens vante rammer, med omsorg og støtte, så patientens behov og sidste ønsker opfyldes.

Vores private sygeplejersker yder specialiseret pleje til patienter ud fra deres individuelle behov. Vi er et sygeplejerbureau der stræber efter at skabe en tryg og omsorgsfuld atmosfære i en følsom tid.

Når du vælger et hjemme hospice i Nordsjælland eller andre steder i landet, træder vores private sygeplejersker ind som en ekstra støtte, der hjælper både patienten og de pårørende i en svær tid.

Vores dedikation, professionalisme og medmenneskelighed er med til at skabe en beroligende ramme, hvor patienten kan opleve værdighed og komfort i de sidste dage.

Hjemmet fyldes med omsorg og nærvær

Et privat hospice i Nordsjælland og resten af Danmark er meget mere end bare et sted for medicinsk pleje. Vi sørger for at dit hjem bliver fyldt med omsorg og nærvær.

Hver eneste detalje er planlagt til at sikre, at patienten oplever ro, smertelindring og nærvær fra sine kære. Vores dedikerede teams af private sygeplejersker er erfarne og empatiske. Vi skaber et miljø, der er præget af kærlighed og medmenneskelighed.

Uanset om det er smertelindring, psykisk støtte eller en følelsesmæssig samtale, står vi til rådighed døgnet rundt. Vi stræber efter at imødekomme både de fysiske og følelsesmæssige behov hos patienten og de pårørende.

En støttende hånd for pårørende

Når en af vore kære befinder sig i den sidste fase af livet, oplever de pårørende en følelsesmæssig belastning. Ved at vælge et privat hospice i Nordsjælland og resten af Danmark vil de pårørende opleve en betydningsfuld støtte fra vores private sygeplejersker.

Vi ved, at det er en udfordrende tid for familier, og derfor er vores private sygeplejersker der for at støtte og vejlede dem gennem hele forløbet. Vi mener, det er vigtigt at tage sig af både patienten og de pårørende.

Læs en pårørendes udtagelsen nedenfor:

”Til alle som måtte stå i svære livssituationer og have behov for støtte, hjælp, omsorg omkring ens nære kan privat sygeplejerske være en kæmpe gave.

Vi brugte dette til ekstra støtte om natten på hospitalet, både ift. sygeplejeopgaven, omsorg, faglige input, en ekstra hånd at holde i til svære nætter, og ikke mindst til gode samtaler om forløbet, mens det stod på.

Det var for mig som pårørende en stor tryghed, når jeg ikke selv kunne være der.

Derudover fik vi hjælp fra privat sygeplejerske til terminal pleje i eget hjem og det gjorde at den sidste tid blev som vi alle havde ønsket os. Det bevirkede at jeg kunne få lov til kun at være pårørende og at der var professionelle øjne på til at støtte op om forløbet, så det blev så nænsomt og så fint som det overhovedet kunne være.

Min oplevelse har været, at der med professionalisme er blevet taget hånd om alles behov, fysisk, praktisk såvel som psykisk.

Jeg vil anbefale alle at bruge privat sygeplejerske – det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.”

– Kirstine, pårørende til en terminal patient

Specialiserede ydelser med privat hospice i Nordsjælland

Udover omsorg og støtte er der flere specialiserede ydelser, der tilpasses de individuelle behov og ønsker.

Smertelindring og palliativ pleje

En af vores målsætninger med hjemme hospice i Nordsjælland og resten af landet, er at sikre, at patienten har en så komfortabel og smertefri oplevelse som muligt.

Med palliativ pleje fokuserer vi på at lindre smerter og ubehag gennem medicinering, terapi og støttende pleje. Vi tilstræber os hele tiden at være et skridt foran smerterne.

Psykisk støtte og rådgivning

Patienter og deres pårørende gennemgår ofte en række følelsesmæssige udfordringer. Vores private sygeplejersker er uddannet til at yde psykisk støtte og rådgivning for at hjælpe med at håndtere følelsesmæssige bekymringer.

Specialiseret i ernæring

Hos Privat Sygeplejerske ApS har vi fokus på at sikre, at patienten får den passende ernæring. Patientens ernæringsplan tilpasses sammen med deres individuelle plejeplan.

Vi forstår vigtigheden af, at patienter med alvorlige, livstruende sygdomme kan have unikke ernæringsbehov. Patientens ernæringsplan kan blandt andet indebære smagsstimulering, små måltider af patientens livretter eller ernæringstilskud.

Kontakt os for at høre mere om privat hospice i Nordsjælland

Hos Privat Sygeplejerske ApS står vi klar til at hjælpe og støtte dem, der har brug for det. Ved at vælge et privat hospice i Nordsjælland og omegn, Fyn eller Jylland, sikrer vi de bedste rammer for jer, der står midt i en sårbar tid.

Hvis du har behov for sygepleje, kan du få en uforpligtende samtale. tøv ikke med at kontakte os, vi besvarer gerne alle spørgsmål og deler vores erfaring og viden om privat sygepleje, omsorg og støtte i en svær tid.

Privat Sygeplejerske ApS er mere end bare et sygeplejebureau. Vi er et godt alternativ til den offentlige sektor, hvor travlhed ofte er en udfordring.

Uanset hvilken patient vi står overfor, sikrer vores private sygeplejersker, at hjemmet er fyldt med omsorg, værdighed og kærlighed. Hos Privat Sygeplejerske ApS stræber vi efter at gøre en forskel i livet for dem, der har mest brug for det.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere