Privat hjemmesygepleje giver ekstra omsorg

Seneste nyheder

Privat hjemmesygepleje

Hvis du er langvarig syg, alderssvækket eller er kommet hjem fra indlæggelse, kan du have brug for hjælp til sygepleje til at blive i hjemmet. En privat hjemmesygepleje fra Privat Sygeplejerske ApS giver dig mulighed for at supplere eller erstatte den offentlige hjemmehjælp. Vi har den fornødne tid og nærvær til at sætte dig i centrum. 

Vores privatsygeplejersker er uddannede og har mange års erfaring fra hospitaler. De kan tage sig af sygepleje og praktiske opgaver som f.eks. kontakt og ledsagelse til egen læge, hospitaler og træning. De ved også, hvornår små tegn som uro og ondt i kroppen er faresignaler på et helbredsproblem.

Privat hjemmesygepleje efter indlæggelse

Du er måske lige kommet hjem fra en indlæggelse på hospitalet. Det er lidt for hurtigt, synes du, for du føler dig ikke helt frisk til at klare dig selv. Du får hjælp fra kommunen til bl.a. rengøring. Men det er svært at finde overskud til at få organiseret træning, købe ind og tage medicin på de rette tidspunkter samt holde aftaler med egen læge og hospital. Desuden savner du måske at gå en tur, men det synes som en uoverstigelig hindring at komme ud ad døren. 

Vi tilbyder en privat hjemmesygepleje, der kan hjælpe dig med at komme hurtigt i gang igen efter en indlæggelse. Så undgår du også, at knæet eller hoften bliver stift og andre helbredsproblemer, fordi du ikke får trænet. En hurtig indsats vil gøre det lettere for dig at være dit gamle selv igen og få fornyet mod på livet.

Privat hjemmesygepleje ved langvarig sygdom

Du er måske selv er rask og passer en ægtefælle, der har haft en hjerneblødning, så de ikke kan fungere i hjemmet. Så kan du have brug for at få nogle nætter en gang imellem, hvor du kan sove. Her kan vores privatsygeplejersker være der om natten, så du får sovet. 

Det kan også være, at du enten som ægtefælle eller barn skal på arbejde eller se andre familiemedlemmer. Vores private hjemmesygepleje give dig sikkerhed for, at din kære får den rette sygepleje og omsorg, mens du er væk.

Privat hjemmesygepleje når døden banker på

Vores privat hjemmesygepleje kan sikre, at du kan tilbringe den sidste tid i eget hjem. Vi sikrer, at du får professionel sygepleje og smertelindring. Desuden tager os af alt fra at vaske tøj og gøre rent til at lave den mad du kan lide til dig. Vi kan også hjælpe med livstestamenter. 

Hvis vi er der i døgndrift, bestemmer du selv, hvornår du vil op og i seng igen. Vi har også tid til at lytte til dig, snakke om gamle minder og have de dybe snakke om liv og død.

Du kan også få hjælp til, at din gamle mor eller far kan tilbringe sine sidste døgn i eget hjem. Her vil vores privatsygeplejersker sørge for sygepleje. Vi kan også tage os af praktiske opgaver døgnet rundt, så du kan koncentrere dig om at sige ordentligt farvel til den døende.

Privat hjemmesygepleje som supplement til hjemmehjælp

Du kan vælge at supplere hjemmehjælpen med en privat hjemmesygepleje, så du ikke skal sidde helt alene hjemme eller må på plejehjem. Din familie kan også ønske at supplere deres indsats, så de indimellem kan få sovet, gået på arbejde eller være sammen med deres ægtefælle eller børn. 

Det kan for eksempel være, at du er bevilget hjælp til rengøring eller personlig pleje, men det er ikke nær så meget som du eller dine pårørende ønsker. Her samarbejder vi med den kommunale hjemmepleje, så vi overtager hele eller dele af plejen.

Vil du vide mere om vores private hjemmesygepleje?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan aflaste dig. Samtalen kan hjælpe med at afklare behovet og mulighederne for privat hjemmesygepleje i netop din situation – enten som patient eller som pårørende.
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere