Seneste nyheder

Privat hospice på Frederiksberg

privat_hospice_paa_frederiksberg

Hos Privat Sygeplejerske ApS giver vi dig eller din kære mulighed for at tilbringe den sidste tid i vante rammer i eget hjem. Vi tilstræber at opfylde alle individuelle behov og ønsker, så livskvaliteten forbedres til det sidste.

Hospice på Frederiksberg – et trygt sted i den sidste tid

Privat Sygeplejerske ApS er mere end bare et sygeplejerbureau. Vi tilbyder en række ydelser, der forbedrer patientens livskvalitet.

Ved at vælge et hjemme hospice på Frederiksberg eller andre steder i landet forvandler vi en smertefulde rejse mod livets afslutning til et mere værdigt, omsorgsfuldt og komfortabelt forløb.

Patienten og pårørende kan være trygge og rolige ved hjælpen fra vores private sygeplejersker. Med en høj faglig ekspertise der kombineres med empati og omsorg, danner vi det bedste fundament for en følelsesmæssig udfordrende tid.

En sidste tid i smukke omgivelser

Nedenunder kan du læse en udtalelse fra en anonym pårørende, hvis mand, befandt sig i den sidste fase af livet.

”Jeg vil takke dig for din og dine sygeplejerskers indsats. Alle har udført et meget professionelt og menneskekærligt arbejde, som både min mand og jeg har nydt meget godt af.

Samtidig med, at jeg er dybt ulykkelig over at have mistet min mand, mit livs kærlighed, så er jeg taknemmelig for den rolige og smertefri død, som I gjorde det muligt, at han kunne få i sit eget hjem i sommerhuset.”

// Anonym, pårørende til en terminal patient.

Privat Sygeplejerske ApS er en støttende hånd

Privat Sygeplejerske ApS tilbyder ydelser der spiller en afgørende rolle i en enestående pleje og støtte til patienten og de pårørende. Vores tilgang til privat sygepleje er præget af en kombination af professionel ekspertise og medmenneskelig støtte.

Vores erfarne teams af private sygeplejerske er den ekstra hånd eller skulder der hjælper både patienten og de pårørende i en svær tid. Vi forstår, at det at navigere gennem en terminal fase af livet, kan være udfordrende og bekymringsfyldt.

Meget mere end medicinsk støtte

Ved at vælge et privat hospice på Frederiksberg eller andre steder i landet vil patienten og de pårørende opleve meget mere end blot den medicinske støtte.

Med hjemme hospice på Frederiksberg og i resten af Danmark, er der fokus på patienten. Dette betyder, at der både er plads til patientens historie, følelser, ånd og krop. Samtidig ser vi de pårørende og tager hånd om den følelsesmæssige belastning de befinder sig midt i. Vi forstår vigtigheden af helhedsorienteret pleje.

Hos Privat Sygeplejerske ApS har vi respekt for patientens individuelle ønsker og behov. Vores private sygeplejersker udarbejder en individuel plejeplan sammen med patienten og de pårørende, hvor alle behov og ønsker indblandes.

Dette sikrer, at hver enkelt patient får den rette støtte i overensstemmelse med deres ønsker.

En menneskelige tilgang til pleje

Hos Privat Sygeplejerske ApS har vi fokus på den menneskelige tilgang til plejen. Med et hospice på Frederiksberg yder vores private sygeplejersker en sygepleje der tager højde for alle aspekter. Både fysisk og psykisk.

For os handler det om at skabe en atmosfære af empati, forståelse og respekt, der omfavner både patienten og de pårørende.

Vores private sygeplejersker stræber efter at værne om det hjemlige miljø, hvor patienten føler sig tryg. Dette inkluderer blandt andet lindrende pleje, psykologisk støtte og åndelig vejledning.

Omgivelser af ro og værdighed

Hos Privat Sygeplejerske ApS har vi flere teams af dedikerede privat sygeplejersker, der skaber et trygt sted i hjemlige omgivelser, hvor patienten kan finde fred midt i den sidste fase af deres liv.

Vi tilbyder privat hospice på Frederiksberg og andre steder i Danmark.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du ønsker at høre mere om et privat hospice på Frederiksberg – resten af Sjælland, Fyn eller i Jylland – er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi står altid klar til at vurdere individuelle behov og udfordringer, så vi sikrer at både patient og pårørende opnår den bedst mulige støtte. Livets sidste fase er en tid, der fortjener medmenneskelighed, støtte og værdighed.

Hos Privat Sygeplejerske ApS forstår vi, at det kan være svært at søge hjælp, men vi står klar med en åben dør til en verden af omsorg, støtte og nærvær.

Hos Privat Sygeplejerske ApS tilbyder vi ikke kun privat sygepleje til dem, der nærmer sig livets afslutning. Vi yder også en række andre sygeplejeydelser, såsom døgnpleje til parkinsons patienter og demensramte eller ledsagerordning når du eller din kære skal hjem og besøge familie og venner.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere