Få privat hospice i eget hjem

Seneste nyheder

Privat hospice sikrer dig den sidste tid i eget hjem

Hvis du har en livstruende sygdom eller er døende og ønsker at blive i hjemmet, kan et privat hospice være et alternativ til et offentligt hospice. Privat hospice kan også være en mulighed, hvis du er blevet henvist til hospice af egen læge eller hospital, men venter på en ledig plads eller ønsker hjælp til at søge om at komme på hospice. Så kan du få en god afslutning på livet.

Egeskov Nursings privatsygeplejersker kan give dig den samme sygepleje, som du ville få, hvis du bliver indlagt på et hospice efter aftale med egen læge. De har erfaring med palliativ pleje fra hospitaler og hjemmepleje.

Privat hospice med palliative sygeplejersker

Vores privat hospice kan give dig en professionel sygepleje samtidig med, at du får mulighed for at dø i eget hjem. Det offentlige tilbyder i mindre udstrækning hjemmehospice. Privat hospice giver dig imidlertid sikkerhed for, at du får den nødvendige palliative hjælp på dine betingelser.

Du kan som uhelbredeligt syg eller døende komme på hospice. Hospice udbydes af selvstændige institutioner. De sørger for at lindre smerter og tilværelsen generelt for syge personer, hvor der ikke er mere behandling tilbage. Her kan du få hjælp af personale  specialuddannet i palliativ pleje til fysiske, psykiske og sociale problemer i forbindelse med din sygdom. Hospice kan være en god støtte og give tryghed i en svær tid. Hospice er gratis og du visiteres gennem din læge.

Privat sygepleje giver omsorg i eget hjem

Vores privatsygeplejersker kan skabe et privat hospice for dig, så du får sygepleje, bl.a. lindring af smerter, kvalme og åndenød, døgnet rundt i dit eget hjem. Vi har tid til at give dig nærvær og omsorg, der giver dig livskvalitet i din sidste tid. Desuden kan vi hjælpe dig til at leve et så aktivt liv som muligt indtil døden. Vi kan også koordinere besøg til hospital og egen læge samt træning.

Vi kan ligeledes hjælpe til, hvis du kommer hjem efter at være på hospice. Det kan være fordi du bliver bedre eller var kortvarigt indlagt til smertebehandling. Her kan det nemlig være lidt af et chok at forlade de trygge rammer i hospice. Vores privatsygeplejersker kan sikre, at du døgnet rundt får den nødvendige sygepleje og praktiske hjælp. En privat sygepleje sikrer også, at du ikke dør alene.

Du kan læse mere om vores palliative pleje her: Palliativ pleje

Du kan læse mere om vores døgnpleje her: Døgnpleje

Privat hospice giver nærvær i eget hjem

Når døden står for døren, kan du også have brug for at tale om de mange tanker, som kan opstå både i forbindelse med, at du får en dødelig sygdom og hvis du snart skal forlade livet. Du tænker måske på, hvad meningen er med livet og hvor uretfærdigt det er, at det skulle ramme dig. Du er måske også trist over det du ikke nåede og føler sorg over at forlade dine kære. Måske forstår du heller ikke, hvorfor du ikke skal være her mere.

Alle disse tanker og følelser kan skabe en følelse af ensomhed og afmagt, hvis du ikke har nogen at tale med det om eller har pårørende, som ikke kan rumme det. Vores privatsygeplejersker har tid til at tale med dig om, hvad det betyder for dig at dø.

Privat hospice aflaster pårørende

Hvis du er pårørende, kan det være svært for dig at forholde dig til, at f.eks. din ægtefælle eller forældre har fået en livstruende sygdom eller snart skal dø. Du kan have de bedste intentioner om at være der for din kære til det sidste. Men sygepleje og praktiske opgaver kan komme til at tage al tiden. Desuden kan det gøre så ondt, at det er svært at være der hele tiden.

Her kan vores privatsygeplejersker sørge for, at din kære får den optimale sygepleje døgnet rundt og aflaste dig i forbindelse med praktiske opgaver. Derved vil du få tid til at sove og ordne dine egne ting. Så vil du bedre have overskud til at være der som familie for din kære.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere