Samarbejde med privat lægehjælp

Seneste nyheder

Vi samarbejder med privat lægehjælp

Når du har akut brug for lægehjælp, ringer du måske som mange andre til en af landets akuttelefoner. Men der er ventetid og din egen læge har også travlt. Privat Sygeplejerske ApS samarbejder med privatlægen.dk, der er en privat lægehjælp i hovedstadsområdet. Dermed er du sikret adgang til privat lægehjælp, hvis du får privat sygepleje via Privat Sygeplejerske ApS.

Hurtig adgang til privat lægehjælp

Du får hurtig adgang til privat lægehjælp, hvis du f.eks. er faldet og har slået dig. Her er ventetiden kortere og det er lettere at få en læge hjem til dig end hos det offentlige.

Vores privatsygeplejersker kan hjælpe dig med at tage kontakt, så du får lægelig hjælp hurtigst muligt. Det sikrer, at du ikke skal have smerter længere end højst nødvendigt.

Samlet samme sted

Hvis du har Privat Sygeplejerske ApS privatsygepleje, vil du have din sygepleje samlet sted. Vores privatsygeplejersker kan se de kliniske tegn på, at du har behov for lægehjælp. Det kan være, at du har en forværring af din hoste, som du tror går over. Eller det kan være, at du har faldet og slået dit knæ i badeværelset. Her kan vores privatsygeplejersker vurdere om du har brug for ekstra træning, hvile eller om du skal se en læge. Vi kan tage kontakt til privatlægen for dig og sørge for, at lægen kommer ud til dig.

Vi snakker lægernes sprog

Vores privatsygeplejersker kan også oversætte lægens sprog for dig. Vi kender de medicinske termer og ved, hvad de betyder. Men vi kender også dig og kan forklare dem, så du forstår dem.

Med en privatsygeplejerske som mellemled kan det blive nemmere at forstå lægens forklaringer. Det sikrer også, at du forstår lægens anvisninger og dermed følger dem korrekt. Det sikrer den bedste behandling og i sidste ende at du bliver hurtigere rask.

Vil du vide mere om Privat Sygeplejerske ApS samarbejde med privat lægehjælp?

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan aflaste dig med vores private sygepleje, herunder vores samarbejde med privat lægehjælp. Samtalen kan hjælpe med til at afklare behovet og mulighederne for lindrende behandling i netop din situation – enten som patient eller som pårørende.
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere