Privat sygepleje skaber tryghed

Seneste nyheder

Privat sygepleje skaber tryghed

Hvis du lider af en længerevarende sygdom eller er blevet så gammel, at du har svært ved at overskue hverdagen, kan privat sygepleje være løsningen. En privat sygeplejerske kan give dig tryghed til at blive i eget hjem og få mere livskvalitet i dit liv. Hos Egeskov Nursing har vi fokus på, at du får den nødvendige nærvær og omsorg. Vores privatsygeplejersker arbejder professionelt og med højt fagligt niveau i vores sygepleje. En privat sygepleje kan desuden give dig et supplement til den sygepleje, som det offentlige tilbyder.

Privat sygepleje til forskellige situationer

Vi kan give dig en professionel og nærværende privat sygepleje, der sikrer dig og dine pårørende den fornødne tryghed. Hvis du for eksempel er dement, kan en privatsygeplejerske hjælpe med at huske på, at du får taget din medicin, kommer til hospital, læge, m.m. og får skabt sammenhæng i dit liv. Du kan også have brug for privat sygepleje, hvis du lige er kommet hjem fra hospitalet, eller til omsorgs- og tryghedsbesøg.
Vi tilpasser privat sygepleje til dit behov og i dit eget hjem, bl.a.

Vi har også støttepersoner til alkoholisme og afrusning, sårpleje, blodtryksmåling, vaccination, og meget mere.

Privat sygepleje i eget hjem

En privat sygepleje kan give dig mulighed for at blive i eget hjem, selv om du ikke kan klare dig selv. Vi hjælper med at skabe struktur og overblik over dit sygdomsforløb, og står klar til at reagere hurtigt, når du rækker ud til os.

Hvis du ikke har langt igen, vil vi også kunne hjælpe dig med at dø i eget hjem, omgivet af dine kære og alt det du holder af. Vi kan sørge for, at du får den nødvendige pleje døgnet rundt. Der vil også være tid til de eksistentielle samtaler om liv og død og støtte til at få afklaret de sidste ting. Så kan du dø med ro i sindet.

Privat sygepleje aflaster pårørende

Det kan også være svært at få en travl hverdag til at hænge sammen med, at du skal tage dig af en syg eller alderssvækket pårørende. Du har måske en mor, der er blevet 92 år og ikke kan klare sig selv. Eller du er ægtefælle til en person, som har en længerevarende sygdom og har brug for støtte.

Selv om den offentlige hjemmehjælp kan give den basale sygepleje og praktiske hjælp, må du ofte hjælpe til med at koordinere og bringe til hospital, egen læge, træning, m.m. Der er heller ikke plads til ting, der sikrer den nødvendige livskvalitet som støtte til at gå en tur, købe ind og komme i biografen.

Her kan en privat sygepleje som vores aflaste dig. Vores privatsygeplejersker hjælper med sygepleje og praktiske ting i hverdagen. Så har du mulighed for at få en nat, hvor du får sovet. Du vil også have tid til dit arbejde og din ægtefælle og børn uden at blive stresset. Ligeledes kan en privat sygepleje give dig tid til at være sammen med din syge eller alderssvækkede kære som familie – og have de dybe snakke, som binder jer sammen.

Vores private sygepleje dækker hele Danmark

Du kan gøre brug af vores private sygepleje ligegyldigt om du bor på Sjælland, Jylland eller Fyn. Egeskov Nursing har kontor i Gentofte, Vejle og Aarhus og er i gang med at etablere sig på Fyn. Alle vores sygeplejersker har mange års erfaring med sygepleje, og arbejder for, at du som patient kan føle dig godt tilpas.
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere