Seneste nyheder

Privat hospice i Hellerup

Privat hospice i Hellerup

I den sidste fase af livet er tryghed en vigtig faktor for både patienten og nære pårørende. Der opstår et væld af følelser, spørgsmål og udfordringer der skal tages hensyn til, når en patient befinder sig i den terminale fase. Du eller din kære bør derfor overveje at vælge et privat hospice i Hellerup.

Privat Sygeplejerske ApS tilbyder også terminal pleje andre steder i landet, såsom privat hospice i Gentofte eller privat hospice i København. Uanset hvor i landet du vælger privat hospicepleje kan det skabe en ekstra tryghed ved blive i vante rammer.

Med privat hospice i Hellerup eller andre steder i Danmark, såsom eksempelvis et privat hospice i Jylland eller et privat hospice på Fyn, herunder et privat hospice i Odense, sikrer vi at patienten oplever ro i vante omgivelser i den sidste tid. Vi skaber tid og rum til en værdig afslutning på livet.

Hos Privat Sygeplejerske ApS fokuserer vi på den medmenneskelige pleje. Denne tilgang til plejen indebærer, at vi imødekommer patientens fysiske og psykiske behov. Hvis du eller din kære vælger et privat hospice på Sjælland, såsom et privat hospice i Hellerup, sørger vi for den optimale smertelindring og symptomkontrol.

Samtidig sørger vi for at patienten er omgivet af de nærmeste og de omgivelser som de værdsætter mest. Vi tilpasser vores pleje til patientens personlige præferencer, værdier og behov.

Livets sidste kapitel

I en tid der er præget af skrøbelighed, store følelser og behov for omsorg, er Privat Sygeplejerske ApS et godt valg, der sikrer en professionel pleje i patientens eget hjem.

Vi tilbyder privat hospice i Hellerup, hvor vores erfarne private sygeplejersker skaber en tryg og nærværende atmosfære i patientens vante omgivelser. Derudover tilbyder vi også et privat hospice i nærområderne, såsom et privat hospice i Gentofte eller et privat hospice i København.

Hos Privat Sygeplejerske ApS mener vi, at medmenneskelig pleje er grundlaget for den støtte, vi yder, når du eller din kære vælger privat hospicepleje. Ved at inddrage nærvær, tryghed, tid, ro og empati i vores sygepleje skaber vi en meningsfuld tid for patienten og deres pårørende i en ellers svær periode.

Medmenneskelig pleje er ikke kun en opgave for os. Vi er forpligtet til at levere omsorg, der går ud over de fysiske aspekter og med respekt for patientens behov. Ved at vælge et privat hospice i Hellerup, garanterer vi dig og din kære en forbedret livskvalitet.

Privat hospice i Hellerup – med omsorg og nærvær

Ved at vælge et private hospice i patientens eget hjem, sørger vi for at bringe nærvær og støtte ind i patientens vante rammer og omgivelser. Hos Privat Sygeplejerske ApS træder vi ind hjemmet med omsorg og nærvær.

Patienten bliver tilknyttet et mindre team af privat sygeplejersker. På den måde sikrer vi en genkendelighed, der styrker forbindelsen mellem patienten, pårørende og de tilknyttede sygeplejersker.

Hos Privat Sygeplejerske ApS gør vi hvert øjeblik af patientens sidste tid så meningsfuld og fredfyldt som muligt. Hos os handler det om at skabe et rum, hvor livets sidste kapitel kan opleves med værdighed og kærlighed.

Vi tror på, at den bedste pleje opstår i velkendte og rolige omgivelser. Dette kan patienten og de pårørende opleve ved at vælge et privat hospice på Sjælland, såsom et privat hospice i Hellerup eller et privat hospice i København.

Palliativ Pleje

Når en alvorlig sygdom opdages eller ens kære befinder sig i livets sidste kapitel, kan en lang række spørgsmål dukke op. Det kan både omhandle død, smerte, åndelige betragtninger og mange andre ting.

Som patient og pårørende kan alle disse spørgsmål og smerter være svære at håndtere. Derfor kan palliativ pleje have en vigtig rolle i et hvert sygdomsforløb – uanset om den kan helbredes eller om patienten er nået til livets sidste fase.

Hos Privat Sygeplejerske ApS er palliativ pleje en central del i vores sygepleje. Den giver os muligheden for at have en holistisk tilgang til patientens helbred, så vi ikke overser betydelige symptomer.

Palliativ pleje er med til at lindre symptomer, støtte psykisk velvære og skabe et miljø, hvor patienten kan bevare sin værdighed. Vores private sygeplejersker har et stort fokus på, at forbedre patientens livskvalitet i den sidste tid af livet.

Hos Privat Sygeplejerske ApS er vi uddannet i at forstå og imødekomme de fysiske, psykiske og åndelige behov hos patienten.

Privat hospice i Hellerup - Nærvær, tryghed og ro i egne omgivelser

De tre ovenstående ord er særligt vigtige for os. Med disse tre ord for øje, kan vores private sygeplejersker yde dén optimale og medmenneskelig pleje som patienten har behov for.

Vores team af erfarne privat sygeplejersker er ikke kun professionelle omsorgspersoner. De støtter også familien og tager det ekstra skridt for at skabe et omsorgsfuldt miljø for patienten og de pårørende når de vælger et privat hospice i Hellerup eller andre steder i landet.

For os er tid en helt essentiel faktor. Vores private sygeplejersker har tiden til at forstå patientens historie. Vi sætter os ind i interesser, som for eksempel mad eller musik. Med andre ord er den nære relation meget vigtig – både til patienten og de pårørende.

Vi træder ind i patientens hjem med respekt og nærvær. Disse aspekter er integreret i alle dele af vores sygepleje. Medmenneskelig pleje refererer til en unik tilgang, hvor vores faglige ekspertise kombineres med empati, nærvær og forståelse for patientens og de pårørendes følelsesmæssige behov.

Vores definition på nærvær er, at det er mere end blot fysisk tilstedeværelse. Det indebærer en dyb forståelse og lydhørhed over for patientens individuelle behov, ønsker og bekymringer.

Hos Privat Sygeplejerske ApS sørger vores private sygeplejersker for at skabe et miljø, hvor patienten føler sig set, hørt og forstået. Dette skaber ikke kun tillid, men også en følelse af inddragelse og tryghed.

Erfarne privat sygeplejersker med hjertet på det rette sted

Vores private sygeplejersker har mange års erfaring inden for det sundhedsfaglige område. De er særligt udvalgt, da vi vil sikre, at de kan levere den medmenneskelige og professionelle pleje, som vi ønsker vores patienter skal opleve.

Vores kompetencer spænder bredt. Derfor er vores private sygeplejersker også specialiseret i alt fra palliativ pleje til håndtering af alvorlige sygdomme, terminal pleje og døgnpleje.

De har samtidig flere års erfaring med parkinson patienter og demensramte patienter. Dette sikrer, at patienten og pårørende får den bedst mulige støtte og pleje i den svære tid.

En ekstra hånd at holde i, gennem en svær periode

I en følelsesmæssig svær tid er vi den ekstra hånd at holde i for de pårørende. Vi forstår, at det ikke kun er patienten, der gennemgår en udfordrende periode, men også de nærmeste pårørende.

Derfor er vores støtte ikke kun rettet mod patienten, men også mod at hjælpe og guide de pårørende gennem deres egne følelsesmæssige udfordringer.

Tag kontakt for at få en uforpligtende samtale

Hos Privat Sygeplejerske ApS opfordrer vi nære pårørende til at kontakte os, for at få en uforpligtende samtale og vurdering af patientens behov.

Vores private sygeplejersker er her for at skabe en tryg og rolig afslutning på livet. Lad os sammen sørge for, at dig og din kære oplever den støtte og pleje, de har behov for.

Vi tilbyder ikke kun privat hospice i Hellerup men i hele Danmark. Vi yder samtidig en bred vifte af andre sygeplejeydelser.

Det kan for eksempel være døgnpleje til demensramte patienter eller palliativ pleje til patienter der gennemgår et langt og svært sygdomsforløb. Vi tilbyder omsorg- og tryghedsbesøg, pleje til parkinson patienter og ledsagerordninger.

Se alle de sygeplejeydelser som vores private sygeplejersker tilbyder lige her.

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere